"Σοκ" για τους αλλοδαπούς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές

Θυμάστε πρίν λίγο καιρό όταν τόσο εμείς όσο και τα περισσότερα αθλητικά σαιτ, είχαν γράψει για την έρευνα της ΕΠΟ, στο θέμα των δελτίων των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών σε όλη την επεικράτεια, και την  ανάκληση πολλών δελτίων αφού υπήρχε θέμα εγκυρότητας- και όχι μόνο.

 Η συνέχεια αυτού του θέματος  σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, είναι καταστροφική για την μεγάλη μάζα των ερασιτεχνών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών τόσο στον Πειραιά, αλλά και σε όλη την χώρα.
 Η ΕΠΟ λοιπόν έχει γνωστοποιήσει ότι  θα εφαρμόσει κατά γράμμα  τον αθλητικό νόμο στην έκδοση των δελτίων, ως εκ τούτου, ακόμη και για μεταγραφή αλλοδαπού ποδοσφαιριστή από την μιά ομάδα στην άλλη θα απαιτείται, εκτός από τον έντυπο της αίτησης ελευθέρας μεταβολής( μεταγραφής), επικυρωμένο αντίγραφο του διαβατηρίου του εκάστοτε αλλοδαπού αθλητή, και το κυριώτερο επικυρωμένο αντίγραφο της άδειας παραμονής του.
 Προσέξτε εδώ είναι το μεγάλο θέμα, γιατί η ΕΠΟ  θα ενημερώσει ότι δεν γίνεται δεκτή η  βεβαίωση( που μέχρι τώρα ίσχυε), και που κατάθεταν το 90% των αλλοδαπών αθλητών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου