"Ζόρια" μεγάλα για τα δελτία των Αλλοδαπών


Την αυστηρή τήρηση του κανονισμού μετεγγραφών των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών,(παράρτημα Β΄- Διατάξεις Εφαρμογής Κανονισμού για τους Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές) ζητά η ΕΠΟ μετά το πρόσφατο θέμα που δημιουργήθηκε με αρκετά δελτία αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, και μάλιστα η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει τα εξής:

"Για τις μετεγγραφές αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, αλλά και για τις ανανεώσεις( όταν λήγει η χρονική ισχύς των δελτίων), απαιτούνται πλέον τα εξής:
 Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου.
 Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας παραμονής( δεν θα γίνονται δεκτές οι μέχρι τώρα βεβαιώσεις που προσκόμιζαν οι περισσότεροι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές).
 Επιπλέον για τους Αφρικανούς – λατινοαμερικάνους ποδοσφαιριστές κλπ, που έχουν στην  κατοχή τους Ευρωπαϊκά διαβατήρια, είναι απαραίτητο το φωτοαντίγραφο των διαβατηρίων τους να είναι επικυρωμένο από την πρεσβεία, η το προξενείο της χώρας έκδοσης τους."                       

 * Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με ανακοίνωση του αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την εταιρεία «ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ε.Π.Ε», την «ΤΥΠΟΣΠΟΡ»,  και τον κ. Στέλιο Μπρατσόλη, οι οποίοι κάλυψαν το κόστος της ηχητικής, φωτιστικής κάλυψης της Γ.Σ. της Ένωσης, την έκδοση των βιβλιοδετημένων αντίτυπων της ύλης της Συνέλευσης, αλλά και την διαμόρφωση του χώρου διεξαγωγής της Γ.Σ. , μια χορηγία που ανέρχεται στο ποσό των 2.000 ευρώ περίπου.
Επίσης την εταιρεία «ΗΧΟΣ» (ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΑΤΣΗΣ &ΣΙΑ Ο.Ε), όπως και τον κ. Λάκκα Μπάμπη.


           *  Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καλούνται όλοι οι διαιτητές εν ενεργεία και μη, που οφείλουν ποσοστά αγώνων από την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2012-2013, να προσέλθουν από την Δευτέρα 15 Ιουλίου έως και την Παρασκευή  3 Αυγούστου στο λογιστήριο της Ένωσης και να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου