Κατσιμοίρη- Σκαρτάδο - Τριανταφυλλίδη η Α.Ε.Περάματος

Αύριο Δευτέρα 15/7 και ώρα 19.30 στα γραφεία του Συλλογου γίνεται η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των διοικούντων του Συλλογου εν´ όψιν της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Σε αυτήν την συνάντηση γνωριμίας θα παρουσιαστούν και τα πρώτα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του Συλλογου, συγκεκριμένα μέλη της Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ για την χρόνια 2013-2014 ειναι πλέον ο Σταμάτης Κατσιμοιρης μεσοεπιθετικός απο τους Νέους Ευγένειας,ο αμυντικός μέσος Κώστας Σκαρταδος απο την Χαραυγη και ο τερματοφυλακας Τάσος Τριανταφυλλιδης απο τον Περαμαικο.

Ακόμα επιστρέφουν στον σύλλογο μετα την λήξη του δανεισμού τους σε αλλα σωματεία, ο τερματοφύλακας Χάρης Γασπαρινατος ,και οι περιφερειακοί επιθετικοί Γρηγόρης Τσεσμεντζης και Λευτέρης Ζαχαριας.
Οπως ειναι γνωστόν παρελθόν για τον σύλλογο ειναι ήδη οι Ιάκωβος Σταματιου, Γιάννης Ηλιαδακης, Γιώργος Ζαφειριου, Μανώλης Ντόντα και Λεωνίδας Παπαδόπουλος ( για οικογενειακούς λόγους) τους οποίους η Α.Ε.Περαματος ευχαριστεί για την συνεργασια και εύχεται το καλύτερο για αυτούς και τις οικογένειες τους.
Ιδιαίτερα στους ευτυχισμένους μπαμπάδες (νυν και μέλλοντες) Ιακωβο Σταματιου , Λεωνιδα Παπαδόπουλο και Γιώργο Μπαριαμογλου η Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ εύχεται καθε δυνατη ευτυχία και χαρά καθώς το νόημα της ζωής βρίσκεται μεσα στην οικογενειακή θαλπωρή και ευημερία.
Στο άμεσο μέλλον η ομάδα θα πραγματοποιήσει άλλες δυο προσθήκες κλείνοντας το ρόστερ της για φέτος καθώς κοινή επιθυμία διοικούντων και του προπονητη της ομάδας Γιώργου Παπακαλαδουκα ειναι να δοθούν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στους μικρούς του Συλλογου χωρίς να παραβλέπεται η ανταγωνιστικότητα της ομάδας.
Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας του Συλλογου με τιμή διάθεσης και φέτος τα 10 ευρω, τιμή συμβολική που θα έχει και φέτος ανταποδοτικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου