Στο φούλ οι μηχανές της Προοδευτικής

  Ο Καλαμάκης τεχνικός - πήρε Μπαμπουλάκη - Μακαρωνά
Στο "φούλ" πλέον οι μηχανές της Προοδευτικής, με την οικογένεια  Παπαιωάννου να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε ο  ιστορικός σύλλογος, να ετοιμασθεί ενόψει Γ΄  Εθνικής.
 Αύριο η νέα διοίκηση της Προοδευτικής αναμένεται να τακτοποιήσει τις εκρεμμότητες στην ΕΠΟ, και να δηλώσει συμμετοχή στο προσεχές πρωτάθλημα, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας.
Σε πρώτη φάση έγινε γνωστή η έναρξη της συνεργασίας με τον τεχνικό Αντώνη Καλαμάκη, ενώ  είναι ήδη γνωστό ότι συνεργάτης του  θα είναι ο πρώην γυμναστής του Α.Ο. Χανιά Θοδωρής Γκάτζιος,με θητεία σε Παναχαϊκή,Γλυφάδα και Βύζα Μεγάρων.
Από εκεί και πέρα η Προοδευτική ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραφαήλ Μπαμπουλάκη που αγωνίζεται σαν αριστερό μπάκ.Ο Έλληνας  ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος 17 Νοεμβρίου του 1994 και αποκτήθηκε με υποσχετική από την ομάδα μας.Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΌΦΗ,επίσης έχει αγωνιστεί στην Επισκοπή.
 Επίσης στην Προοδευτική εντάχθηκε και πάλι ο  Θωμάς Μακαρονάς που αγωνίζεται σαν επιθετικός.Ο Έλληνας  ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος 26 Οκτωβρίου του 1992 και υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Γλυφαδα. 
 Να σημειωθεί ότι μετά τον γκολκήπερ  Μπαντίκο, ανανέωσε την συνεργασία του και ο Γιάννης Πλατίγκος για ένα χρόνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου