Στην τελική ευθεία η Α.Ε. Μ. Αετού - Ολυμπιάδας

Στην τελική ευθεία έχει μπεί πλέον η Α.Ε. Μ. Αετού - Ολυμπιάδας ενόψει της παρουσίας της στο προσεχές πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά.
 Το συγκρότημα που φέτος θα προπονεί ο Δημήτρης Βουτσινάς με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που έμειναν  μετά την συγχώνευση των δύο συλλόγων, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στο νέο πρωτάθλημα.

 Με την  τελευταία μεταγραφή του Παρασκευά Φραγκόπουλου, οι μεταγραφές έγιναν 5 αφού έχουν αποκτηθεί ακόμη οι  Καμμένος, Γρηγοράκος( από Κερατσίνι), Παπαφακλής (από Αργοναύτη), Γκούβερος( από Ικόνιο),Ανυφαντάκης( από Άνω Νεάπολη), ενώ ως μεταγραφές πρέπει να θεωρηθούν οι ανανεώσεις με τους πολύπειρος Χρ. Νίνο, Αντώνη Λόη, Μιχάλη Εγκιάν, Μαν. Φραγκάκο,Γιώργο Ιωαννίδη, Πιπόη Αδριάν.
Όπως έχει προγραμματισθεί, το ξεκίνημα της προετοιμασίας έχει προγραμματισθεί για τις 19 Αυγούστου, και τα πάντα κινούνται βάση  προγραμματισμού, και οργάνωσης της νέας διοίκησης.
 Ο Γεν. Αρχηγός του συλλόγου κ. Αργύρης Κεραμίδας σε δηλώσεις του τόνισε:"Κάνουμε μιά νέα αρχή, κι ελπίζουμε ότι η ομάδα που θα παρουσιάσουμε θα έχει την στήριξη του κόσμου της περιοχής.
Είμαστε μιά παρέα, καλούμε όσους θέλουν να έρθουν να μπούν σε αυτήν την παρέα.
Θέλουμε να ευχαριστήθουμε, βλέποντας μιά ομάδα, ικανή και λειτουργική που θα  παίξει καλό ποδόσφαιρο, και που θα μπορέσει να δώσει ευκαιρίες στα αρκετά δικά της παιδιά που υπάρχουν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου