Άρεσε ο Ιωνικός 1-1 με Πανιώνιο

Άρεσε  ο Ιωνικός στο πρώτο φιλικό της περιόδου κόντρα στον Πανιώνιο στο 1-1 των δύο ομάδων που μύριζε Σούπερ Λίνγκ
 Στο πανέμορφο ανακατασκευασμένο γήπεδο της Νεάπολης, και μπροστά σε περισσότερους από 1200 φιλάθλους, παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο  κατά  διαστήματα.
 Ο Πανιώνιος ήταν ελαφρά καλύτερος στο α΄ μέρος, όταν και προηγήθηκε στο 42΄ .
 
Συγκεκριμένα,  ο Ματθαίος Μαρουκάκης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Ιωνικού και με σουτ άνοιξε το σκορ.
 Στην επανάληψη ο Ιωνικός ανέβασε την απόδοση του πίεσε, δημιούργησε φάσεις  και στο 79´ ο Ιωνικός έφερε στα ίσα το παιχνίδι με διαγώνιο σουτ του Κουτσογιαννόπουλου, ύστερα από ενέργεια του Μπερνιδάκη.
 Από τον Ιωνικό ξεχώρισαν οι Κουτσογιαννόπουλος, Σιμιτζής, Ατματζίδης, Κατσαβριάς Κουμουλίδης, από τον Πανιώνιο διακρίθηκαν οι Μαρουκάκης, Μπούζας, Αυλωνίτης, Καλτσάς.
ΙΩΝΙΚΟΣ:Αδαμόπουλος,Καμβύσης,Τσακίρης,Νικολακόπουλος,Μακρής,Σιμιτζής,Βασιλείου,Πολυχρόνης ,Σκαφτούρος Χρυσάφης, Μπεκατώρος( Β΄ημίχρονο):Μακρυωνίτης, Ατματσιδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Μαργιόλης,Παπασπύρος Μπουλούλης,Κατσαβριάς,Τσερκάνι, Μπερνιδάκης,Κουτσογιαννόπουλος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Παπαδόπουλος, Καλτσάς, Λιόλιος (75' Ποζίδης) Αυλωνίτης, Κουλουχέρης,Παντίδος,(45' Ριβερο) Παναγιωτούδης,(63' Σμυρλής) Λάσνικ,Μαρουκάκης,Μπούζας,(73' Γκεζος)Πάνος (84'Κορκόντζελος)
Δηλώσεις προπονητών
Μάρκος Δημος( προπονητής Ιωνικού): "Το παιχνίδι μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους. Οι παίκτες μου είχαν διάθεση και έπαιξαν ποδόσφαιρο δημιουργίας  χωρίς να φοβηθούν τον αντίπαλο ενώ προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό. Ειμαι ευχαριστημένος απο όλους γιατί ανταποκρίθηκαν σε ό,τι τους ζήτησα".
Νίκος Παντελής( προπονητής Πανιωνίου): "Εγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι στο οποίο δοκιμάσαμε παίκτες που δεν συμμετείχαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Για ορισμένους τα συμπεράσματα ήταν θετικά , για άλλους αρνητικά. Απο την ομάδα μας λείπει το εύκολο γκολ. Περιμένω ακόμη 1-2 μεταγραφές για να καλυφθούν τα κενά αλλά και την επιστροφή του Αραβιδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου