Εύκολα ο Ιωνικός 2-0 τον Περαμαικό

Ανώτερος και πιό έτοιμος ο Ιωνικός επικράτησε εύκολα του Περαμαικού με 2-0, μπροστά σε 600 περίπου φιλάθλους του.
Ο Σταμπούλογλου στο 26΄άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή(οι του Περαμαικού ζήτησαν χέρι στον σκορερ),ενώ στο 76΄ο Μαριόλης εκμεταλεύθηκε σύγχυση στα καρέ του Περαμαικού και σημείωσε το 2-0.

 Σε τουλάχιστον 3 φάσεις στο α΄μέρος ο γκολκήπερ του Περαμαικού επενέβη σε ωραίες εκτελέσεις φάουλ του Χρυσάφη, ενώ στην επανάληψη ακυρώθηκε σωστά σαν ως οφ-σάιντ γκολ του Σκαφτούρου
 Για τον Περαμαικό στο 79΄ ο Λαμπρινάτος βγήκε τετ-ατετ με τον Μπαμπανιώτη, με τον γκολκήπερ του Ιωνικού να αποκρούει σε κόρνερ.
Διαιτήτευσαν οι Μιχελής, Σακάς, Καλημερης.
Ιωνικός (Α' ημίχρονο): Αδαμόπουλος, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Μακρής, Σιμιτζής, Βασιλείου, Μπουλούλης, Μπερνιδάκης, Χρυσάφης, Κουμουλίδης.
Ιωνικός (Β'ημίχρονο): Μπαμπανιώτης, Καμβύσης, Τσακίρης, Νικολακόπουλος, Μαργιόλης, Παπασπύρος, Τσερκάνι, Πολυχρόνης, Σκαφτούρος, Κατσαβριάς, Μπεκατώρος.
Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Δημητρίου και Κωττάκης.
Περαμαϊκός: Μητρογιάννης, Σαμαράς, Χατζηγιαννάκος, Καραγιάννης, Λαπατάς, Γεωργιάδης, Ιγκλι, Γκιάτης, Λαμπρινάτος,Ντούλιας, Εκελμανς.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πιπέρης, Εμέκε, Ανδριανόπουλος, Δεμερτζής, Σαμλίδης, Ιατρού, Κωνσταντίνου,Σταγάκης, Σπίρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου