Φιλικά Σούπερ Λινγκ ο Ιωνικός- αρχή με Πανιώνιο

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της προετοιμασίας που περιελάμβανε την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών για βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τις ασκήσεις με η χωρίς μπάλα σε θέματα τακτικής, ο Ιωνικός περνά στη δεύτερη και πιο ουσιαστική φάση, αυτής των φιλικών αναμετρήσεων με ισχυρούς αντιπάλους κυρίως από τη  Σούπερ Λιγκ.
Στόχος αυτών των αγώνων είναι να κτισθεί μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών ικανή να πετύχει όχι μόνο το στόχο της ανόδου στη football league αλλά και να παίζει θεαματικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο, κάτι που επιθυμούν οι χιλιάδες φίλοι της.

Πρεμιέρα των φιλικών την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο ανακαινισμένο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης με αντίπαλο τον Πανιώνιο και με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Σίγουρα είναι ένα δυνατό τεστ για την ομάδα , καθώς ο Πανιώνιος είναι ομάδα της Σούπερ Λιγκ και σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας , ωστόσο η επιλογή ενός τέτοιου αντιπάλου υπαγορεύθηκε από την επιθυμία τόσο της ηγεσίας της ομάδας αλλά και του τεχνικού τιμ , οι νεαροί κυριως ποδοαφαιριστες να δοκιμαστουν απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και σε συνθήκες αγώνων επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Για αυτό και το τελευταίο που θα πρέπει να απασχολεί τους φίλους της ομάδας σε αυτή τη φάση είναι το αποτέλεσμα. Αυτό που ενδιαφέρει είναι η εικόνα της ομάδας, ο ρυθμός , το αγωνιστικό πνεύμα και κυρίως τα βήματα προόδουου θα σημειώνονται από αγώνα σε αγώνα. Ο πρώτος στόχος αυτή την περίοδο είναι ο Ιωνικός να εμφανιστεί πανέτοιμος και με πρωταγωνιστικό ρόλο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Τα διαρκείας
Η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας έχει ξεπεράσει και την πλέον αισιόδοξη πρόβλεψη γεγονός που πιστοποιεί το τεράστιο ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας και τον ενθουσιασμό τους για το νέο ξεκίνημα της ομάδας. Από την πλευρά της η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε να κυκλοφορήσει επι πλέον 500 κάρτες διαρκείας για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση. Υπενθυμίζεται οτι οι τιμές των διαρκείας είναι των 50 ευρώ για τις θύρες 1,2,3, και 6 και 100 ευρω για τη θύρα 5 (VIP). Δήμος, Διοικούσα Επιτροπή και φίλαθλοι, ενωμένοι με αποφασιστικότητα και πάθος, με πυξίδα το σύνθημα "ΣΜΥΡΝΗ-ΠΟΝΤΟΣ- ΜΑΝΗ, ΚΑΙ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΡΓΙΑΝΙ" γράφουν τη νέα σελίδα της ιστορίας του Ιωνικού.
Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας στα εξής σημεία:
- Στα γραφεία του Ιωνικού 28ης Οκτωβρίου 65 και Παντιχείου στη Νίκαια από 09.30 εώς 15.00 καθημερινά από Δευτέρα εώς Παρασκευή . Τηλ επικοινωνίας 210-4250826
- Στα καφέ "Ηδυστον" και  "Socrates" στη διασταύρωση των οδών Ιωνίας κ Τσαλδάρη στη Νίκαια.
- Και στο χρυσοχοείο Σαββουλίδης Γιώργος, Αθήνας 33 Κορυδαλλός.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι  φίλοι του Ιωνικού που ενδιαφέρονται να συνδράμουν με οποιοδήποτε τρόπο στην κίνηση αναγέννησης και επανόδου στη Super League μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΑΟ Ιωνικός στη Νίκαια και στο τηλέφωνο 210 4250826.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου