Δυνατές μεταγραφές ο ΑΟΑΔ

Παίκτες του Α.Ο. Αγίου Δημητρίου είναι και επίσημα ο 20χρονος χαφ Βασίλης Σκουλαρίκης, ο 18χρονος αριστερός μπακ-χαφ Ανδρέας Κουτσουπίδης και ο 23χρονος επιθετικός Δημήτρης Κανάβας.
Ο πολυθεσίτης και ιδιαίτερα ταλαντούχος Βασίλης Σκουλαρίκης προέρχεται από την ομάδα του Α.Ε. Σαρωνικού Αίγινας. Ο Ανδρέας Κουτσουπίδης, ένας ιδιαίτερα εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, έρχεται από μια γεμάτη χρονιά με την ομάδα του Πανφαληρικού. Τέλος ο
Δημήτρης Κανάβας,-που αποκτήθηκε από την Οδηγήτρια- ένας επιθετικός που προσδίδει ποιότητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας με αρκετές παραστάσεις αν και μόλις 23 ετών.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η ομάδα μας είναι σε συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές που θα προστεθούν στο ήδη πολύ καλό ρόστερ. Ποδοσφαιριστές με όρεξη και ταλέντο που θα προσφέρουν και θα αναδειχθούν μέσα από την ομάδα.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην εξαιρετική συνεργασία με την ομάδα της Οδηγήτριας όπου θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον προπονητή για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Κανάβα Δημήτρη. 
Τέλος η προετοιμασία της ομάδας μας ξεκινάει 22/8 και ώρα 17.30 στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου. Παρακαλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι παρόντες για να παραλάβουν αθλητικό υλικό και να κάνουν την 1η τους προπόνηση για την νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου