Επένδυση με Αλειφτήρα ο Αργοναύτης

 Τον 19 χρονο επιθετικό μέσο Παναγιώτη Αλειφτήρα απέκτησε ο Αργοναύτης. Ο Αλειφτήρας προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών τα οποία υπηρέτησε για μία δεκαετία ενώ επί πέντε χρόνια διατέλεσε αρχηγός. Επί τέσσερα συνεχόμενα χρόνια αναδείχτηκε πρώτος scorer στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Αθηνών με παρουσία και στις μικτές ομάδες της Αθήνας.

Η φυσική του θέση είναι δεξί Χαφ αλλά μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια με μεγάλη ευχέρεια και αναμένεται να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο στο δυναμικό τις ομάδος του Χατζηκυριακείου.
 Σε ηλικία 16 ετών έφτασε πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρο πολλών ποδοσφαιριστών αλλά και το δικό του. Το όνειρο του εξωτερικού. Έφτασαν στα χέρια τρις διαφορετικές προτάσεις. Η μια από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Οι άλλες δύο; Από CCK Μόσχας και Athletic Bilbao. Η επιλογή - για διαφόρους λόγους κυρίως σπουδών - ήταν τελικά η Κ-17 του Ολυμπιακού Πειραιώς.
 Ο Αργοναύτης απέκτησε τον Αλειφτήρα μετά από σκληρή μάχη με ομάδες της Α’ ΑΠΣΑ που των γνωρίζουν ως ποδοσφαιριστή αλλά και ομάδες από την ενοποιημένη Γ’ εθνική αφού την τελευταία season αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αχιλλέα Τρικάλων στην Α’ κατηγορία λόγο σπουδών πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου