Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

Φθάνει προς το τέλος η μεταγραφική περίοδος, κι έτσι η Ε.Π.Σ.Πειραιά με ανακοίνωση της ενημερώνει τα εξής:
"Ενημερώνουμε και εφιστούμε την προσοχή όλων των σωματείων, ότι το ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων μετεγγραφής ποδοσφαιριστών, θα πρέπει να έχουν διαβιβαστεί από την υπηρεσία της Ε.Π.Σ. Πειραιά στην Ε.Π.Ο., όλες οι αιτήσεις που θα έχουν υποβληθεί.
Για τον λόγο αυτό προτείνουμε οι αιτήσεις μεταγραφών να κατατεθούν μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να μην προλάβει η υπηρεσία της Ε.Π.Σ. Πειραιά να τις διαβιβάσει στην Ε.Π.Ο. στις προβλεπόμενες ημερομηνίες και να υπάρξει το ενδεχόμενο απόρριψης των αιτήσεων.
Παρακαλούμε τα σωματεία να καταθέσουν άμεσα τις αιτήσεις τους και να μην περιμένουν τις τελευταίες ημέρες γιατί ο κίνδυνος να απορριφθούν ως εκπρόθεσμες, είναι πολύ μεγάλος.
Γνωρίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ προκειμένου να εξυπηρετήσει και να καλύψει τις ανάγκες των σωματείων της γνωστοποιεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα από Δευτέρα 26/08/2013, έως και την Παρασκευή 30/08/2013 τα γραφεία της Ένωσης, και οι υπηρεσίες της θα είναι ανοιχτά από τις 9.00πμ έως και τις 8.00μμ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου