Ανακοίνωσε Νταλάκο, Χατζηγεωργαλή, Πίπερη ο Περαμαικός

Σε τρεις ακόμη σημαντικές μεταγραφές προχώρησε ο Περαμαϊκος, η διοίκηση του οποίου κάνει το παν δυνατόν για να ενισχύσει οσο πιο πού μπορεί την ομάδα ενόψει της παρουσίας της στην Γ΄Εθνική. Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" απέκτησαν τον Κώστα Νταλάκο (23 ετών, μέσος από Ατρόμητο Πειραιά, πιό πρίν Σαρωνικό, Πανελευσιανιακό, Α.Ε.Περάματος Χαιδάρι),τον  Μιχάλη Χατζηγεωργαλή (30 ετών μέσος με πολυετή θητεία στην Προοδευτική) και Λάμπρο Πίπερη (21 ετών τερματοφύλακας από τον Τυληκράτη Λευκάδας), ενώ αναμένονται και-δυο κινήσεις ακόμη για την ολοκλήρωση του ρόστερ.
  Κατά τα τα άλλα το Σάββατο το απόγευμα οι φίλαθλοι του Περαμαϊκού θα έχουν την ευκαιρία να δούν την ομάδα τους για πρώτη φορά φέτος να αγωνίζεται στο γήπεδο της, στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λυρίου που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο και να δείξει την έμπρακτη συμπαράσταση του στο ξεκίνημα αυτής της ιστορικής χρονιάς που βρίσκει την ομάδα στην Γ΄Εθνική μετά από 27 χρόνια στην συμπλήρωση 60 ετών από την ίδρυση της. Στον αγώνα θα παρεβρεθεί σύσσωμη η αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων της Φινλανδίας, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια. Την αποστολή συνοδεύει ο Μανώλης Τσεσμελής, γιος του επί σειρά έτων ποδοσφαιριστή και προπονητή του συλλόγου στο παρελθόν, Νίκου Τσεσμελή.
*Στην Φλώρινα θα μεταβεί την Δευτέρα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Λιακούτσης, και θα δώσει το παρόν στην κλήρωση του πρωταθλήματος, και του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου