Μαζί ΕΠΣΠειραιά - Εκπαιδευτικός όμιλος Ξυνή

H E.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ,
ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης τα τελευταία 57 χρόνια.
Σε αυτήν την συνεργασία ιδιαίτερο ρόλο έπαιξε η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.
Η συνεργασία με τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ περιλαμβάνει:
1. Χορήγηση 3 υποτροφιών σε μέλη( αθλητές ομάδων) της Ε.Π.Σ.Πειραιά

2.Δωρεάν αποκατάσταση και κάλυψη φυσιοθεραπειών για τραυματίες ερασιτέχνες αθλητές. 3.Έκπτωση διδάκτρων στα προγράμματα σπουδών του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή.
4.Πραγματοποίηση Ποδοσφαιρικών αγώνων για φιλανθρωπικό σκοπό
5. Κοινή δράση σε θέματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς
Για τον Εκπαιδευτικό όμιλο Ξυνή περιλαμβάνει:
1. Αποκλειστική Συνεργασία της Ένωσης με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή
2.Προβολή του εκπαιδευτικού και κοινωνικού έργου στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
3. Στήριξη και συμμετοχή σε εκδηλώσεις πολιτιστικού, και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ, και ειδικά την Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή Πειραιά, κα Ματούλα Κατσαρά, τον Υπεύθυνο του τομέα Υγείας του Ομίλου κ. Νίκο Δουλάμη, προσβλέποντας σε ουσιαστική και μακροπρόθεσμη συνεργασία με αμφότερα οφέλη.
Επίσης η Ε.ΠΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί την Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, την Διοίκηση και κυρίως τον Πρόεδρο κ. Νίκο Σιδηρόπουλο, για το ενδιαφέρον τους, την συνεργασία τους, όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά σε μια σειρά κινήσεων, που θα ανακοινωθούν στην συνέχεια, προς όφελος του Πειραικού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.
Αναφορικά με τον τρόπο επιλογής των τριών αθλητών που θα επιλεχθούν και θα λάβουν αυτές τις τρείς πολύ σημαντικές Υποτροφίες, η διοίκηση της ένωσης ενημερώνει τα σωματεία και τους αθλητές που ενδιαφέρονται, ότι μπορούν να αποστείλουν μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου βιογραφικό(συνοδευόμενο με φωτοτυπία της φορολογικής δήλωσης της οικογένειας τους, κάρτα ανεργίας κ.λ.π.) στο ΦΑΞ 210 – 4823363, είτε στο email: epsp@otenet.gr.

* Η Υγειονομική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, και σε συνεργασία με την Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, ενημερώνει ότι και φέτος θα λειτουργήσει το Ιατρείο της Ένωσης Παλαιμάχων στην Περιοχή της Νίκαιας.
Η κίνηση αυτή θα λειτουργήσει ανακουφιστικά για τα σωματεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, καθώς το κόστος εξέτασης θα είναι πάρα πολύ μικρό.
Τα ιατρικά ραντεβού θα πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής κ. ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΜΟΝΉ( τηλ. 6972-446573)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου