Φανταχτερή πρεμιέρα ο Ιωνικός

Ο ανανεωμένος Ιωνικός πραγματοποιεί σήμερα στις 7 το απόγευμα  στο   ανακαινισμένο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης  με αντίπαλο τον Πανιώνιο την πρώτη του φετινή εμφάνιση. Αγώνας ιδιαίτερα δύσκολος λόγω του διαφορετικού βαθμού ετοιμότητας των δυο ομάδων με τον Ιωνικό να έχει μόλις ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Οι φίλοι του Ιωνικού θα χουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση της δουλειάς που γίνεται. Παραλληλα θα υποδεχθούν και θα χειροκροτήσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους  στους ποδοσφαιριστές που ανέβασαν την ομάδα στην  Γ´εθνική και συνεχίζουν με στόχο την κορυφή. Ο  κόσμος της Νίκαιας  αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στις κερκίδες του γηπέδου παρακολουθώντας και στηρίζοντας με πάθος την νέα ομάδα του Μάρκου Δήμου την ώρα που στον καινούργιο, θαυμάσιο χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου, θα δίνει τα πρώτα δείγματα γραφής μετά την ολοκλήρωση  του πρώτου σκέλους της προετοιμασίας που διήρκησε  23 ημέρες.
Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ ενώ  θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας των 50 ευρώ για τις θύρες 1,2 και 3 και των 100 για την θύρα 5(VIP). Παράλληλα θα  λειτουργήσει και η εξέδρα για τους μαθητές και τις οικογένειες  ( γυναίκες και παιδιά)  στη θύρα 4. Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τον κόσμο της Νίκαιας να αγκαλιάσει την νέα προσπάθεια για την αναγέννηση του Ιωνικου. Μια πρώτη απλή κίνηση είναι να γεμίσει στο σημερινό αγώνα τις ανακαινισμένες εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης.
Ενόψει της πρώτης αγωνιστικης δοκιμής της ομάδας  ο προπονητής Μάρκος Δήμος δήλωσε:
"Ολοκληρώνουμε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας έχοντας ρίξει μεγάλο βάρος στη φυσική κατάσταση ενώ παράλληλα δουλεύουμε  πάνω σε κάποια κομμάτια τακτικής. Χωρίς να είμαστε στο καλύτερο δυνατό σημείο από πλευράς φυσικής κατάστασης θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα με αντίπαλο τον Πανιωνιο που και πιο έτοιμη ομάδα είναι και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Πρόθεση μου είναι να χρησιμοποιήσω δυο διαφορετικές ενδεκάδες για να δώσω την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να μετρήσουν τις δυνάμεις τους. Ειναι το πρώτο φιλικό και θα είναι δύσκολο να αντέξουν οι παίκτες σε ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς για περισσότερο από 45 λεπτά. Για αυτό και η επιλογή δυο διαφορετικών ενδεκαδων αλλά με την ίδια τακτική το 4-3-3 που θα αγωνίζεται η ομάδα μας όλη τη χρονιά. Ο αγώνας με τον Πανιώνιο σηματοδοτεί το ξεκίνημα της προσπάθειας μας  για το μοντάρισμα του βασικού σχήματος της ομάδας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου