Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει για τις δηλώσες σε κύπελλο - πρωτάθλημα

Στη διάθεση των σωματείων του Πειραιά τέθηκαν τα έντυπα δηλώσεων συμμετοχών για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα της περιόδου 2013-2014.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Κύπελλο θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 30.8.2013 και οι δηλώσεις συμμετοχής για τα Πρωταθλήματα Α’ , Β’ & Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας μέχρι και την Παρασκευή 6.9.2013.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι το παράβολο συμμετοχής για το Κύπελλο είναι:

Σωματεία Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας: 80 €

Σωματεία Β΄ Ερασιτεχνικης Κατηγορίας: 50 €

Σωματεία Γ’ Ερασιτεχνικης Κατηγορίας: 30 €

Το παράβολο συμμετοχής για τα Πρωταθλήματα Α’ , Β’ & Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας παραμένουν τα ίδια με τα περυσινά και έχουν ως εξής:

Α’ & Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία: 150 €

Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία: 100€

Τα σωματεία επίσης πρέπει να καταβάλλουν στο Λογιστήριο της Ένωσης την ετήσια συνδρομή τους που ανέρχεται στα 50 €.

Τόσο η προκήρυξη του Κυπέλλου, όσο και η προκήρυξη των Πρωταθλημάτων θα κοινοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Η καθυστέρηση που υπάρχει οφείλεται στις αλλαγές, που θα επιφέρει η Ε.Π.Ο. (οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής θα συμμετέχουν στο νέο θεσμό), αλλά και στην προκήρυξη Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής την οποία αναμένουν οι Ε.Π.Σ. της χώρας.

√ Η Υγειονομική Επιτροπή ενημερώνει ότι όσα σωματεία επιθυμούν να καλυφθούν ιατρικά από την Ε.Π.Σ.Π. για τους προγραμματισμένος φιλικούς αγώνες τους, να ενημερώνουν με έγγραφο τους την Ένωση τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα .Θα πρέπει να αναφέρεται ημέρα, ώρα, γήπεδο, ομάδες και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας του υπευθύνου παράγοντα. Ο Γιατρός θα παρευρίσκεται 15 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη έναρξη του φιλικού Αγώνα με το απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου