Περί Παρατηρητών ανακοίνωση η ΕΠΣΠ

Η Επιτροπή Παρατηρητών εξέδωσε την εξής ανακοίνωση  που απευθύνεται στα σωματεία  και στους φίλους του Πειραικού Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου:

«H Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αποφασισμένη να διοργανώσει ένα δυνατό πρωτάθλημα με αγώνες που θα παίζονται επί ίσοις όροις, χωρίς βία, στηρίζει τον θεσμό του παρατηρητή, ένα από τους  θεματοφύλακες του Κ.Α.Π.

Γι΄ αυτό η Επιτροπή Παρατηρητών της Ε.Π.Σ.Π. καλεί τα σωματεία να προτείνουν από δύο κατάλληλα άτομα που θα επανδρώσουν το σώμα των παρατηρητών. Οι Παρατηρητές μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων και ατομικής ικανότητας δύναται να χρησιμοποιηθούν μελλοντικά σε αγώνες Εθνικών Κατηγοριών. Σημειωτέον ότι οι παρατηρητές δεν ορίζονται σε αγώνες των ομίλων των ομάδων τους.Τα σωματεία , αλλά και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παρατηρητών κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΠΑΤΑ( τηλ. 6947-834313)»

*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αναφορικά με τον τρόπο που θα μπορούν να προμηθευθούν τα σωματεία και τα μέλη τους, τα δωρεάν εισιτήρια που προσφέρει η ΠΆΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον Κυριακάτικο αγώνα «Ολυμπιακός-Ατρόμητος Αθηνών» γνωστοποιεί τα εξής: «Τα σωματεία θα πρέπει να προσέλθουν στο “Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ” στις 20.00 στο χώρο του Parking 3( χωμάτινο),  θα απευθυνθούν στον  κ. Κων. Χολέβα  και στον Παν. Νταλάκο, από τους οποίους θα προμηθευθούν τα εισιτήρια που έχουν ζητήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου