Μανούτσογλου - Πισιμίση ο Κορυδαλλός




 Σε δύο μεταγγραφές προχώρησε ο ΑΟ Κορυδαλλός καθώς συμφώνησαν με τον 27χρονο τερματοφύλακα Μιχάλη Μανούτσογλου με θητεία στον Ήφαιστο, Ιεράπολη, Λέων Αλισσού, Αχαιό, Καμίνια Αχαιας και Φωστήρα Οβρυάς. Επίσης συμφώνησε με τον 25χρονο μέσο Δημήτρη Πισιμίση όπου έχει αγωνιστεί στο Χαιδάρι (Δ΄εθνική), Πανθησιακό, Ιεράπολη, Λέων Αλισσού, και Καμίνια Αχαιας. Ο Δημήτρης Πισιμίσης
αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σ' όλες τις θέσεις στο χώρο του κέντρου δίνοντας σημαντικές λύσεις στον Σάκη Καλογερόπουλο την καινούργια χρονιά. Τέλος γύρισε πίσω και ο ταλαντούχος 23χρονος κεντρικός αμυντικός Βαγγέλης Μοσχόπουλος. Ο Μοσχόπουλος έπαιζε τα τέσσερα τελευταία χρόνια με επιτυχία στον Εμμ. Παπά στις Σέρρες και θα δώσει πολλές λύσεις καθώς αγωνίζεται και στην θέση του αμυντικού χαφ.
Παράλληλα, στο τεχνικό επιτελείο θα βρίσκεται και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Κατσικώστας όπου με την εξαιρετική δουλειά που έκανε στην πρώτη ομάδα και στις ακαδημίες του συλλόγου έκανε την διοίκηση να ανανεώσει την συνεργασία μαζί του.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου