Στο ρελαντί ο Εθνικός 2-0 τον Ίκαρο

Εύκολα ο Εθνικός επιβλήθηκε με 2-0 του Ίκαρου στην  πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο γήπεδο του Ρέντη, παρουσία 300 φιλάθλων του.
 Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, αν και βρέθηκε από νωρίς να παίζει με 10 παίχτες,  επέβαλε την ανωτερότητα της.
To παιχνίδι ξεκίνησε με τον Εθνικό να προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι του με κατοχή της μπάλας την ώρα που οι Καλλιθεάτες έπαιζαν αμυντικά, ωστόσο στο 9΄ αποβλήθηκε ο Λύγκος επειδή  χτύπησε εκτός φάσης τον Κυριακίδη.
Αν και με αριθμητικό μειονέκτημα ο Εθνικός πίεζε ασφυκτικά τον Ίκαρο, και στο 15΄ ο Σταφσουλάι έκανε ωραία ατομική ενέργεια και αφού πέραζε δύο παικτες έβγαλε για τον Σάμιο που με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.
Στο 33΄ ήρθε το 2-0 για τον Εθνικό, 2-0 για τον Εθνικό, καθυώς έπειτα από σέντρα του Σούφλα, ο Σταφσουλάι με ψύχραιμο πλασέ ζευγάρωσε τα τέρματα του Εθνικού μέσα σε αποθέωση!!!!
Με δέκα παίχτες έμεινε και ο Ίκαρος  στο 37΄ λόγω αποβολής του Τζιά. 

Απίστευτη ευκαιρία για τον Εθνικό για τον Εθνικό, με τον Παυλόπουλο να σουτάρει στην κενή εστία και να σώζει ο Τζούγιας πάνω στην νοητή γραμμή του τέρματος.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Ανδρονικίδη

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Σπήλιος, Παυλάκης( 20΄ λ.τρ Ξενιτόπουλος), Πολυχρονίδης(70΄ Σαμιώτης), Χέλης. Χαλιμούρδας, Σάμιος,Σταφσουλάι(55΄ Γκορόγιας), Λύγκος ,Σούφλας.Παυλόπουλος.
 ΙΚΑΡΟΣ:Μουζάκης, Φέκος(65΄ Ζιώτης),Κολγιολκάι,Γεωργάνης,Τζούγιας ,Κυριακίδης,Λίβος,Δήμιζας( 46΄ Κουτσόγιωργας),Φιλημέγκας( 75΄ Ντζούρας),Αθανασόπουλος , Λίλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου