Καλός ο Ιωνικός -κάκιστη η ΑΕΚ στο τελικό 2-1

Ομάδα της......... σειράς αυτή  η ΑΕΚ

Παίχθηκε και ποδόσφαιρο στην Νεάπολη, στο επεισοδιακό φιλικό του Ιωνικού με την ΑΕΚ, με το συγκρότημα του Μάρκου Δήμου να κερδίζει με 2-1.
 Ο Ιωνικός παίζοντας έξυπνα χτύπησε την ΑΕΚ , και εκμεταλεύθηκε τα λάθη κυρίως στον άξονα Ούτε οι φανέλες δεν θύμιζαν αυτήν την φορά.. ΑΕΚ γιατί απλούστατα ήταν άσπρες..
 Για ΑΕΚ, με Μελισανίδη, και  την γνωστή λαοθάλασα των οπαδών της, αυτήν η ΑΕΚ που είδαμε στην Νεάπολη, είναι μιά ομάδα της σειράς..

Το σκορ άνοιξε ο Δημητρίου για τον Ιωνικό στο 38΄ μ εκοντινόσούτ,  μετά από συνεχή λάθη στην άμυνα της ΑΕΚ, με τον Μπρέσεβιτς στη συνέχεια να ισοφαρίζει με κοντινό σουτ μετά από πάσα του Πλατέλλα στο 44΄
Νέο λάθος , αυτήγν την φορά από τοιν Σταθάκη  είχε ως αποτέλεσμα να πάρει εκ νέου κεφάλι ο Ιωνικός με τον Μπερνιδάκη, ο οποιός από πλάγια θέση πλάσαρε τον γκολκήπερ της Ένωσης τον Βούρα Η ΑΕΚ έχασε 1-2 καλές ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα, είχε δοκάρι στο 75΄ με τον Ράμα όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης (69’ Τσουμάγκας), Τζανετόπουλος, Σταθάκης (61’ Τσιρίλο), Κορδέρο (70’ Ρόβας), Πόποβιτς (61’ Γεωργέας), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (61’ Ράμα), Ανάκογλου (80’ Γροντής), Πλατέλλας (84’ Καζβιρόπουλος)
Ιωνικός: Μπαμπανιώτης, Καμβίσης, Τσακίρης, Νικολακόπουλος, Δημητρίου, Σιμιτζής, Βασιλείου, Παπασπύρος, Μπερνιδάκης, Χρυσάφης. Στο δεύτερο μέρος μπήκαν και οι: Σκαφτούρος, Μακρυωνίτης, Πολυχρόνης, Κατσαβριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου