Με ηγέτη τον Κοντοπάνο το Μοσχάτο 3-0 τον Αχιλλέα

Με το καλημέρα το Μοσχάτο παρέδωσε τα διαπευστήρια του ενόψει του νέου πρωταθλήματος.
 Το συγκρότημα του Αντώνη Δημητρίου,  επιβλήθηκε με 3-0 του Αχιλλέα Κορυδαλλού έχοντας μπροστάρη  τον  γκολτζή Κοντοπάνο που πέτυχε δύο, κι έχασε άλλα τόσα .. γκολ.

Ο έμπειρός στράικερ  το σκορ στο 5ο λεπτό, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα "άγγιξε" το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, όμως το δοκάρι στάματησε την προσπάθεια του. Στο 55ο ωστόσο, ο περσινός πρώτος σκόρερ της ΑΕΜ δεν αστόχησε και ζευγάρωσε τα τέρματα του, αλλά και της ομάδας του. Το Μοσχάτο συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες, με τον Σαπάτη να πραγματοποιεί το ματς της... ζωής του. Παρόλα αυτά ο πορτιέρο του Αχιλλέα δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα παρά να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του, έπειτα από την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ατματσίδη στο 78'. 
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Σακκά με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Ντινιωτάκη.
ΜΟΣΧΑΤΟ: Αθανασόπουλος,Καρράς, Καράμπελας, Καράκαλος, Τσάνης, Παπαευθυμίου (70' Μόσχος), Γκούφας, Τζιώτης, Κοντοπάνος, Ατματσίδης (79' Ζαν), Σπηλιωτάκης (46' Στούπης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σαπάτης, Νάκoς, Κοντογιώργης, Μπουρογιαννόπουλος, Κατσάρας, Δρακόπουλος,Κεφαλάς, Τσολάκου Σ.(60' Μαρλαφέκας), Σερμπέζης (60' Φίλης), Μούρτζης (83' Μπούνας), Τσολάκου Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου