Επίδειξη ισχύος ο Ιωνικός 3-1 τον Ατρόμητο

Επίδειξη ισχύος έκανε σήμερα το απόγευμα ο Ιωνικός κερδίζοντας απόλυτα δίκαια τον Ατρόμητο Πειραιά με 3-1, στα Καμίνια μπροστά σε περίπου 700 φιλάθλους των δύο ομάδων.
 Σε μιά έδρα που μέχρι τώρα δεν πέρναγαν οι Νικαιώτες, σήμερα  επέβαλαν τον ρυθμό τους, και απέδειξαν ότι δικαίως θεωρούνται κατά πολλούς το απόλυτο φαβορί του ομίλου.

 Οι Νικαιώτςες πήραν τα ηνία του αγώνα  με το ξεκίνημα έλεγξκαν το χώρο του κέντρου, και δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη φάση το 27΄ όταν ο Παπασπύρος, από κοντά πλάσαρε τον Ντούχετσεκ, ωστόσο το πλασέ του ήταν άψυχο, κι έδιωξαν οι αμυντικοί του Ατρόμητου πρίν η μπάλα περάσει την γραμμή της εστίας.
Όμως 5 λεπτά αργότερα καλοχτυπημένο κόρνερ από τα αριστερά για τον Ιωνικό έδωσε την ευκαιρτία στον Παπασπύρο με ωραίο  σούτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών των 400 περίπου φίλων του Ιωνικού.
 Ο Ατρόμητος, που μέχρι τότε προσπαθούσε κυρίως αμυντικά επιδίωξε να βγεί μπροστά,  είχε ένα καλό φάουλ του Μητρόπουλου στον 41΄ που έφυγε μόλις άουτ, για να φθάσει στην ισοφάριση στο 63΄ με κεφαλιά του Νταβαρίνου, μετά πό εκτέλεση φάουλ του Στρατή.
 Ο Ιωνικός  πάντως δεν φάνηκε να επηρεάζεται αντίθετα, αύξησε την πίεση του, και με  εξαιρετικό, τον νεαρό Βασιλείου, έκανε ότι ήθελε την  δεξιά πλευά του Ατρόμητου, για να φθάσουμε στο, 75΄όταν ο Βασιλείου εκμεταλεύθηκε λάθος μεταβίβαση του Ευθυμιάδη,  συνδυάσθηκε άψογα με τον Τσακίρη , κι ο τελευταίος με κοντινό σούτ δεν άφησε περιθώριοα αντίδρασης  στον γκολκήπερ του Ατρόμητου , για να κάνει το 1-2.
 Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπερνιδάκης εκμεταλεύθηκε τραγικό λάθος του Γεωργούλη, του έκλεψε την μπάλα και με υποδειγματικό πλασέ σημείωσε το 1-3.
 Στο τέλος ο Αθηναίος διαιτητήςε Σφακιανάκης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη  κάρτα τον Δημητρίου του Ιωνικού
 Από τον Ιωνικό που κατά διαστήματα ξεδίπλωσε αρετές  γρήγορης, και καλομονταρισμένης ομάδας ξεχώρισαν ο νεαρός Δημητρίου, ο Μπερνιδάκης, ο Τσακίρης, κι ο Παπασπύρος, από τον Ατρόμητο προσπάθησαν οι Μητρόπουλος, Μυλωνάς
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Ντούχετσεκ,  Παντελίδης ( 55΄ λ.τρ Στρατής), Καταγής, Κρητικός, Γεωργούλης, Ευθιμιάδης, Μητρόπουλος,Κακάβας,  Δανασής, Μανουηλίδης( 60΄ Νταβαρίνος), Μυλωνάς
 ΙΩΝΙΚΟΣ : Μπαμπανιώτης, Καμβύσης, Τσακίρης, Δημητρίου,  Νικολακόπουλος,Σιμιτζής ( λ.τρ 35΄Πολυχρόνης), Βασιλείου, Παπασπύρος, Μπερνιδάκης, Χρυσάφης, ( 82΄ Σκαφτούρος),Μπεκατώρος ( 77΄ Κατσαβριάς) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου