Μεγάλη εμφάνιση ο Περαμαικός 3-1 στην Ραφήνα

Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Περαμαϊκός στη Ραφήνα που επικράτησε με 3-1 της Θύελλας  στην πρεμιέρα  του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής,  σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του.
 Το συγκρότημα του Ντανιέλ Μπατίστα πολύ καλά στημένο στο αγωνιστικό χώρο, έλεγξε το παιχνίδι, κι έφθασε δίκαια στην σπουδαία επικράτηση.


Στο 30’ ο  σπουδαίος Βεστάκης έκανε το 0-1 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καμαριάρη, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 47’. Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν και στο 62’ με έμμεσο φάουλ ο Χαρακτίδης ισοφάρισε σε 1-1, αλλά στο 76’ ο Περαμαϊκός κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Βεστάκη από τον Τσαλδάρη, κι ο Ντούλιας που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 1-2.
Στο 80’ η ομάδα του Περάματος έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Χατζηγιαννάκος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη. Όμως το πλεονέκτημα δεν κράτησε πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα δεύτερη κάρτα δέχτηκε και ο Τσαλδάρης της Θύελλας. Στο 90’ σουτ του Γκιάτη σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ανδριανόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τον Περαμαϊκό.
 Από τον Περαμαικό εκτός του Βεστάκη  πολύ καλοί και οι Νταλάκος, Γκιάτης, Λαπατάς, Σεβάι,χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
 Από την Θύελλα προσπάθησαν οι Χαρακτίδης, Ντούνης, Μουτρζακάς.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Ιωσηφίδη( Αθηνών)
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσιούλης, Οικονόμου (85’ Λάμπρου), Ντούνης, Τσαλδάρης, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μουτζακάς, Κατσούγκρης (78’Δημοσπύρος), Ραμπαβίλας (56’ Πασσάς)
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ : Πίπερης, Ερρίκος, Χατζηγιαννάκος, Καραγιάννης (65’ Σαμαράς), Λαπατάς, Γκιάτης, Ένκελμανς (60’ Ντούλιας), Νταλάκος, Βεστάκης, Καμαριάρης (74’ Αδριανόπουλος), Σεβάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου