Άνετα ο Ηρόδοτος 3-1 την Κηφισιά

Ο  Ηρόδοτος κέρδισε με 3-1  τη δυνατή Κηφισιά σήμερα στο Παγκρήτιο στην 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.
 Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πάλι στο Ηράκλειο, στρα πλαίσια του Κυπέλλου με την Αθηναική ομάδα να επικρατεί στην διαδικασία των πέναλτι.
Στο 10ο δευτερόλεπτο (!) ο Ζαφείρης πέτυχε το 1-0! Η Κηφισιά ισοφάρισε στο 20΄με τον Γκουτσούλα αλλά στο 41΄ο Βελέτης πέτυχε το 2-1 και αυτό ήταν σκορ ημιχρόνου...
Στο δεύτερο μέρος όλα κρίθηκαν νωρίς: Στο 47΄ο Κούρτι κέρδισε πέναλτι αφού ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ιωσήπου. Ο γκολκίπερ της Κηφισιάς αποβλήθηκε-αφήνοντας την ομάδα του με δέκα-με τον Κούρτι να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί (3-1). Η συνέχεια ήταν διαδικαστική έστω και αν αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία. Στο 69΄αποβλήθηκε ο Κοζυράκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για να μείνει με δέκα και ο Ηρόδοτος...
Καλή η διαιτησία του Σωτηριάδη ( Λασιθίου)
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θαν. Κολιτσιδάκης): Ζαφείρης Δ., Χατζηβασίλης, Χαλκιαδάκης (64΄ Τσομπανάκης), Χαρίτος, Γεωργόπουλος, Κοζυράκης, Βελέτης, Πήλιος (84΄ Μωραϊτης), Κούρτι, Ζαφείρης Αλ., Σαλταπίδας.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Ιωσήπου, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο (47΄ Κόλλιας), Ταμπάκης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Ντούμος (46΄ Αλημπάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου