Τα εύκολα .. δύσκολα ο Πανελευσινιακός 3-2 την Προοδευτική

Τα εύκολα , δύσκολα έκανε ο Πανελευσινιακός, ο οποίος αν και βρέθηκε να κερδίζει με 3-0 της Προοδςευτικής τελικά αγχώθηκε , για να κερδίσει με 3-2, και να πάρει την πρόκριση στην 2η φάση του Κυπέλλου.
 Μπροστά σε περίπου 700 φιλάθλους( γύρω στους 70 φίλοι της Προο) οι «σταχυοφόροι» μπήκαν δυνατά, κέρδισαν πέναλτι στο 13’ σε ανατροπή του Μιχελή από τον Δουβλή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρούσεφ, ο οποίος
ευστόχησε το 1-0. Η Προοδευτική αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και στο 66’ δυνατό σουτ του Μακαρωνά σταμάτησε στο δοκάρι. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Τροΐρης του Πανελευσινιακού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 70’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι σε ανατροπή του Ρούσεφ από τον Νιφαδόπουλο. Ο Βούλγαρος άσος βρήκε στόχο και πάλι από την άσπρη βούλα για το 2-0. Στο 80’ ο Κουσκουνάς σημείωσε το 3-0, μετά από ωραία ενέργεια του κορυφαίου Ιβάν Ρούσεφ, αλλά το ματς δεν είχε τελειώσει.
Η Προοδευτική μείωσε αρχικά σε 3-1 στο 83’ με τον Μαυρουδή, το γκολ υποδείχθηκε με υπόδειξη του βοηθού Καραγεώργου( ότι πέρασε την γραμμή της εστίας), ενώ στο 90’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κουβάτσου από τον Τσακιλιτζίδη και ο Ζαχαρόπουλος ευστόχησε για το 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ.
 Σωστές οι υποδείξεις του Μανούχου( Αργολίδας) στις φάσεις των πέναλτι.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσακιλτζίδης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Ευθυμίου, Τροΐρης, Μιχελής, Μακρίδης (57'Ριζογιάννης), Κουσκουνάς (85’ Κρόλ), Ρούσεφ, Ραχίμ (80’ Κοκολής) ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ:Μπαντίγκος, Μποχώνης, Νιφαδόπουλος, Λαζούρφας, Τούρλος, Λιμνιός (82’ Μαυρουδής), Δουβλής(46’ Ζαχαρόπουλος), Μακαρωνάς, Κοξαράκης, Αλεξίου, Πλάτιγκος (26’ Κουβάτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου