Κανονικά στην Νεάπολη Ιωνικός - ΑΕΚ

Ο φιλικός αγώνας του Ιωνικού με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19.00 στο ανακαινισμένο γήπεδο της Νεάπολης.
Τα σενάρια που διατυπώθηκαν περί ματαίωσης του φιλικού αγώνα του Ιωνικού με την ΑΕΚ λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του αγώνα Ολυμπιακού - Ξάνθης στο "Γ. Καραϊσκάκης" και του ενδεχόμενου να σημειωθούν επεισόδια
στην περιοχή μεταξύ οργανωμένων οπαδών Ολυμπιακού και ΑΕΚ δεν στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν την διεξαγωγή μιας εκ των κορυφαίων φιλικών αναμετρήσεων του καλοκαιριού σε επίπεδο Γ εθνικής κατηγορίας.
Η αστυνομική διεύθυνση Πειραιά ανέλαβε την ευθύνη κάλυψης των δύο αγώνων με ισχυρή αστυνομική δύναμη κι έτσι ο φιλικός αγώνας του Ιωνικού με την Ένωση θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19.00 το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης.
Η φιλική αναμέτρηση δυο ιστορικών ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Ιωνικός και η ΑΕΚ, που λόγω κακοδιαχείρισης οδηγήθηκαν στην Γ´ εθνική κατηγορία και που επιχειρούν να αναγεννηθούν με στόχο την επιστροφή στα σαλόνια της Súper League εκεί όπου δικαιωματικά ανήκουν, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων που αναμένεται να κατακλύσουν κάθε γωνιά του ανακαινισμένου γηπέδου της Νεάπολης.
Στο παιχνίδι του Σαββάτου θα ισχύσουν ως είθισται οι κάρτες διαρκείας, όπως και το εισιτήριο των 5 ευρώ για τους μη κατόχους καρτών διαρκείας στις θύρες 1 και 2. Η θύρα 5 θα φιλοξενήσει τους κατόχους καρτών VIP , ενώ για τους φίλους -φιλάθλους της ΑΕΚ προορίζονται οι θύρες 7 και 8.

Ο Πόντος ανταμώνει με τη Σμύρνη και τη Μάνη και ο Ιωνικός βγαίνει σεργιάνι για να συναντήσει τα παιδιά του Δικεφάλου σε ένα αγώνα αναβίωσης μεγάλων στιγμών του παρελθόντος με πρωταγωνιστές το πάθος, τη δύναμη , την ταχύτητα και το υψηλό ποδοσφαιρικό θέαμα στα πλαίσια του εύ αγωνίζεσθαι.

Σ´ αυτή τη μεγάλη φιλική αναμέτρηση στόχος των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του Ιωνικού είναι η ανάδειξη του νέου πνεύματος που καλλιεργείται στις τάξεις του Ιωνικού. Η βία και ο χουλιγκανισμός δεν έχουν θέση στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης. Η λειτουργία της οικογενειακής και της μαθητικής εξέδρας για την δωρεάν παρακολούθηση των αγώνων με καθαρά συμβολικό χαρακτήρα αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της στροφής που εχει επιχειρηθεί στις τάξεις της ομάδας και που οδηγεί σε μια διαφορετική προσέγγιση των αγώνων με κυρίαρχα στοιχεία το σεβασμό των αντιπάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου