Διπλό στα Ζωνιανά ο Πανναξιακός

  Το καλύτερο ξεκίνημα έκανε στο πρωτάθλημα ο Πανναξιακός κερδίζοντας εκτός τον Ερμή Ζωνιανών με 2-1.
 Οι Ρεθυμνιώτες μάλλον θα είναι ο φτωχός συγγενής του ομίλου,  εκτός κι αν προλάβουν τις μεταγραφές του Γενάρη..
 Οι Ναξιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 24΄ και εν συνεχεία στο 30΄ με τον Βούλγαρη προκειμένου να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Νικηφόρου και να προηγηθεί στο σκορ.

Αυτό που δεν κατάφερε στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις το συγκρότημα των Κυκλάδων το πέτυχε στο 35΄ με τον Βάσο. Ο τελευταίος με ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, βάζοντας την ομάδα του στη θέση του οδηγού.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν το ίδιο δυνατά και μόλις στο 48΄ έφτασαν κοντά στο πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων, κάτι που θα μπορούσε να γίνει αν το σουτ του Βούλγαρη αντί για το δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα των γηπεδούχων κατέληγε στα δίχτυα.
Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Νάξου έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 70΄ λόγω αποβολής του Βούλγαρη με 2η κίτρινη κάρτα για θέατρο, οι νεοφώτιστοι κατάφεραν στο 75΄ να κάνουν το 0-2 με τον Καρούση κλειδώνοντας για τα καλά τη νίκη.
Ο σύλλογος του Ρεθύμνου το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Μπέρκη στο 90΄, ενώ θα μπορούσε να είχε πάρει την ισοπαλία εαν στο 85΄ ο Γκούγκας με πλασέ και στις καθυστερήσεις με κεφαλιά η οποία ήταν άστοχη  έστελνε την μπάλα στα δίχτυα κάτι που τελικά δεν έγινε.
 Από την διαιτησία  του Ούττα έχει παράπονα ο Πανναξιακός
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Νικηφόρος, Ρουμπάκης, Ρουσσάκης( 50 Γκόγκας), Κανδυλάκης, Κάββαλος, Πρινιανάκης(46 Μπέργκης), Αριστεινίδης, Ρηγάκης(75΄ Μπριλάκης), Πλουσής, Κοζανίδης, Κλίνης
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Γεωργούσης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Καλογερής, Ανδρεόπουλος, Αριανούτσος, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος(70΄ Καρούσης), Βάσος, Ντούκα(85΄ Παπαδάκης), Βούλγαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου