Γκέλα ο Ιωνικός 0-0 με τον Γιούχτα

Ο  Ιωνικος δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του  Γιούχτα, με τον οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στη Νεάπολη.
Ο Ιωνικός βρέθηκε μακριά από το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο, ενώ η απουσία του Γιάννη Χρυσάφη ήταν εμφανής, ενώ απέναντι του βρήκε  ένα μαχητικό Γιούχτα με καλή αμυντική λειτουργία και επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις.
 Μέτριο εως κακό το α΄ μέρος, και πλήρης ανατροπή του σκηνικού στο υπήρξε στο δεύτερο ημίχρονο με ρυθμό και διαδοχικές φάσεις εκατέρωθεν και σωρεία χαμένων ευκαιριών. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά και απείλησαν την εστία των Κρητικών με δύο σουτ του Μπεκατώρου στο 49' και στο 54' και κεφαλιά του Βασιλείου από κοντά στο 50'
Η ομάδα από τις Αρχάνες έφθασε για πρώτη φορά πολύ κόντρα στο γκολ στο 66' οταν η κεφαλιά του Ιερωνυμάκη σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπαμπανίωτη.
Στο 70' ο Ιωνικός είχε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Μπεκατώρου που έδιωξε προσωρινά ο Δημαράκης και στη συνέχεια της φάσης Δημητρίου και Βασιλείου δεν μπόρεσαν σε διαδοχικά σουτ να στείλουν τη μπάλλα στα δίχτυα.
Ακομη μια κλασική ευκαιρία είχαν οι Νικαιώτες στο 79' με τον Κατσαβριά που μπήκε ως αντικαταστάτης του Σιμιτσή και σε τέτ α τετ με τον Δημαράκη απέτυχε να πλασάρει τον αντίπαλο γκολκήπερ.
Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Γιούχτας έχασε σπουδαία ευκαιρία να φύγει νικητής απο τη Νεάπολη οταν ο Μιχελακάκης μόνος προ του Μπαμπανιώτη αστόχησε.
ΙΩΝΙΚΟΣ : Μπαμπανιώτης, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Δημητρίου, Σιμιτσής (58΄ Μπερνιδάκης), Βασιλείου, Παπασπύρος (82΄ Νικολόπουλος), Σκαφτούρος (74΄ Κατσαβριάς), Μπεκατώρος, Πολυχρόνης
ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Ζαμπετάκης, Κασσωτάκης, Σεληνιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Γεννιτσαρίδης, Μυλωνάς (91΄ Κωνσταντίνου), Ζαφειρίδης, Σκουλούδης (78΄ Μιχελακάκης), Καρβελάς (85΄ Μαραγκουδάκης), Καστελιανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου