Ζορίσθηκε ο Ιωνικός 1-0 τον Ατσαλένιο

Ο Ιωνικός δυσκολεύθηκε να κάμψει την αντίσταση του σφριγγηλού Ατσαλένιου , κερδίζοντας τελικa με 1-0, και διατηρείται στο ρετιρέ του 5ου ομίλου
Οι Νικαιώτες με την συμπαράσταση περισσοτέρων 1200 φίλων τους «πατούσαν» καλύτερα στο πρώτο μέρος ,πίεσαν  χωρίς όμως να δημιουργήσουν μεγάλες φάσεις μπροστά από την εστία του Χωματά.

Ωστόσο ο Ιωνικός κατάφερε να προηγηθεί στο 35΄με κεφαλιά του Δημητρίου, ο οποίος εκμεταλεύτηκε την σέντρα του Χρυσάφη και την άστοχη έξοδο του Χωματά. Στο δεύτερο ημίχρονο, η αναγκαστική αλλαγή του Χρυσάφη έδωσε την ευκαιρία στον ΠΟΑ να πάρει το κέντρο, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Μπαμπανιώτη, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Δημητρίου (76′ Δημητρίου), Σιμιτσής, Βασιλείου, Παπασπύρος (67’ Σκαφτούρος), Μπερνιδάκης, Χρυσάφης (55’ Πολυχρόνης),  Μπεκατώρος
ΠΟΑ: Χωματάς, Καρβελάς, Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Γιακουμάκης Γ., Γιακουμάκης Μ., Φραγκιαδάκης, Μαραγκάκης (61′ Πλουσής), Γιακουμάκης Π., Μπουτσάκης (57′  Συσκάκης), Καρυωτάκης (81′ Πετράκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου