Δεν πείθει .. ο Πανελευσινιακός 1-1 με τον Ατσαλένιο

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε  ο Ατσαλένιος από την Ελευσίνα, καθώς ήρθε 1-1 με τον Πανελευσινιακό, που ναι μεν είχε παράπονα από την διαιτησία, ωστόσο δεν ..πείθει ότι μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, καθώς είχαν πρόβλημα στο να απειλήσουν, απέναντι σε μιά απλά μαχητική ομάδα. Παρόλα αυτά  στο 44’ με προβολή του
Σωτηρόπουλου, μετά από ωραίο συνδυασμό των Κουσκουνά και Μιχελή έκαναν το 1-0
Στο δεύτερο μέρος ο Ατσαλένιος επιχείρησε να αντιδράσει και πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης. Και στο 74’ ο Π. Γιακουμάκης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 για τον ΠΟΑ. Ο Πανελευσιακός ζήτησε πέναλτι στο 85’ σε μαρκάρισμα του Μαραγκάκη στον Ραχήμ, αλλά δεν έδωσε κάτι ο διαιτητής Γκοβέσης, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κουσκουνάς σε κενή εστία με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Η τελευταία φάση ήταν για τους Κρητικούς, με τον Γιακουμάκη από ευνοική θέση να πλασάρει άστοχα.
 Στο τέλος φυσικά μουρμούρες από τους  από τους περιπου 400 φιλάθλους των σταχυοφόρων που βρέθηκαν στο στάδιο της Εαλευσίνας, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Παλιγγίνης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μακρίδης (67’Ουέλιγκτον), Κουσκουνάς, Ρούσσεφ, Σωτηρόπουλος (82’ Ραχίμ)
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Χωματάς, Φραγκιαδάκης, Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Γιακουμάκης Μ., Πλουσής, Συσκάκης (90’ Γιακουμάκης Γ.), Γιακουμάκης Π., Μπουτσάκης (81’ Μαραγκάκης), Νύκταρης (58’ Καλομοίρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου