Στο ρελαντί ο Ιωνικός 2-0 τον Ρούβα

Εξαιρετικός κατά διαστήματα ο Ιωνικός κέρδισε για δεύτερη φορά τον Ρούβα πάλι  με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για την 3η φάση του Κυπάλλου.
 Το συγκρότημα του Μάρκου Δήμου που καταχειροκροτήθηκε από περίπου 1000 φιλάθλους παρά το ροτέισον που έκανε ο νεαρός τεχνικός ήταν το ίδιο - ίσως και πιό ανταγωνιστικό σε σχεση με την εικόνα του πρωταθλήματος.

 Οι Νικαιώτες πήραν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ατματσίδης, ίσως κι ο Σταμπούλογλου ίσα-ίσα που βρήκαν την μπάλα για την  στρέψουν στα δίχτυα μετά το κόρνερ του μαέστρου Χρυσάφη  για το 1-0. Οι παίκτες του Μάρκου Δήμου είχαν την κατοχή της μπάλας, και δημιούργησαν ευκαιρίες για αν σημειώσουν τουλάχιστον διπλάσιο σκορ.( 8΄ 63΄ Χρυσάφης), (Σκαφτούρος 15΄ 57΄)
Μοναδική καλή φάση για τους ποδοσφαιριστές του Αντώνη Καλογεράκη στο 30΄, όταν ο Κλωνάρης σούταρε έξω από την περιοχή με τον Αδαμόπουλο να διώχνει στη γωνία του.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο, δηλαδή με γκολ του Ιωνικού. Στο 57′ ο Μπεκατώρος  βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούτερα, ο Ντόμπος απέκρουσε,κι ο Παπασπύρος πήρε το… ριμπάουντ και έκανε το 2-0. Κάπου εκεί το παιχνίδι απέκτησε τυπικό χαρακτήρα, με τον Ρούβα να χάνει μια σπουδαία ευκαιρία στο 90′ όταν ο Ρουμπάκης με μια λόμπα έξω από την περιοχή προσπάθησε να «κρεμάσει» τον τον Αδαμόπουλο, ωστόσο ο πορτιέρο του Ιωνικού εκτινάχθηκε για να διώξει σε κόρνερ.
 Aπό τον Ιωνικό ξεχώρισαν οι Χρυσάφης, Παπασπύρος, Μπεκατώρος, Ατματζίδης,  Σταμπούλογλου, ενώ από τον Ρούβα οι Ρουμπάκης, Παντελής
Σχετικά καλή η διαιτησία του  Βράκα ( Ευβοίας)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμοπουλος, Ατματσίδης,  Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Μαριόλης (71′ Δημητρίου), Σιμιτσης, Τσαρκάνι (27′ Λ.Τ. Μπερνιδάκης), Παπασπύρος, Σκαφτούρος, Χρυσάφης, Μπεκατώρος
ΡΟΥΒΑΣ: Ντόμπος, Τζανάκης, Τζιράκης, Αργυράκης, Πετράς, Κεφαλούκος, Τσιτσλακίδης (52′ Αντωνάκης), Ρουμπάκης, Φουκαράκης, Κλωνάρης (62′ Βλάχος), Παντελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου