Πήρε μπρός το Αιγάλεω 2-1 στην Τριγλία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠ΄ΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Oνειρεμένο ήταν το ντεμπούτο του Γιώργου Αθανασιάδη στον πάγκο του Αιγάλεω μετά την αποχώρηση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, , καθώς το Σιτι πήρε τεράστιο διπλό μέσα στην Ραφήνα με 2-1 επί της μέχρι χθές αήττητης Τριγλίας.
 Μοιρασμένο το  παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε μέσα σε ένα τρίλεπτο


 Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Δουκάκης στο 30', ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Παπουτσής έκανε το 2-0. Η Τριγλία εμφανώς επεηρεασμένη από την εξέλίξη άργησε να συνέλθει, πίεσε στην συνέχεια όμως το μόνοπου  κατάφερε ήταν να μειώσει στο 89΄με τον Βουλομένο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μακρυπόδης με βοηθούς του Τσιρίνη και Οικονόμου (Αχαΐας).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Κόρακας (67' Μουλάκης), Τσέπας, Σκαφίδας, Ράμμο, Γκίκας, Σταμπέλος (76' Βουλομένος), Μάντζης, Ζέκιο (82' Πελέκης).
ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αθανασιάδης): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Μαυρομάτης, Στριμμένος, Κουτσοδήμος, Κουμπούλης, Δουκάκης (81' Βουτυράς), Μπεθάνης, Μιχαήλ, Τουρνάς (92' Κλης), Πολυκρέτης (60' Παυλίδης).

ΠΑΟ Κρουσώνα-Ερμής Ζωνιανών 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το κρητικό ντέρμπι του 6ου ομίλου ανάμεσα στον ΠΑΟ Κρουσώνα και τον Ερμή Ζωνιανών. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 με τους γηπεδούχους να παραμένουν σε θετικά αποτελέσματα, μετά τη νίκη που πήραν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ηλυσιακό, Από την άλλη, ο Ερμής πήρε τον πρώτο του βαθμό, καθώς προερχόταν από τις τρεις σερί ήττες.
Στα του αγώνα, ο Μασέλης στο 25' άνοιξε το σκορ για τον Κρουσώνα με ευθύβολο σουτ έπειτα από προσωρινή απόκρουση του Μπριλάκη, ενώ στο 43' ο Γκούγκας ισοφάρισε με πλασέ σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 51' ο Ρουμπάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον Ερμή, με το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο δοκάρι. Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, με τον σκόρερ του να αποβάλλεται στο 60'. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κασσελάκης με βοηθούς τους Καλφάκη και Αναστασάκη (Χανίων).

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ: Χριστοδουλάκης, Μασέλης, Ταβλαδωράκης, Τσολακούδης, Κορδονούρης, Μπαστάκης, Παππάς, Σκουτέλης, Δερμιτζάκης (46' Κουράκης), Παπαρούνας (85' Καφετζόπουλος), Αλέκου (62' Σούρσος).
ΕΡΜΗΣ: Μήτρου, Κανδυλάκης, Κάββαλος Στ., Μπριλάκης, Σταυρακάκης, Αριστεινίδης, Ρουμπάκης (79' Μπέρκης), Πλουσής, Γκούγκας, Κοζανίδης, Γκουτσέλης (82' Ρηγάκης).


Μανδραϊκός-Θύελλα Ραφήνας 1-0

Τη δεύτερη σερί νίκη του πήρε ο Μανδραϊκός κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας, επικρατώντας με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Καϊμακαμούδης στο 55'. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαλδαίος με βοηθούς τους Δεληθοδωρή και Κορτέση (Αθηνών).

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ: Καραδαής, Χουστουλάκης, Σιακαβάρας, Βασιλείου, Κολτσίδας, Μεσσίνι (59' Ζουράβλιοφ), Καλογρίδης (56' Μπιλίτσης), Αγκόλι, Καϊμακαμούδης, Κουμασουρίτζε (47' Ζαχαράτος).
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Ντόσκας (70' Λαγός), Τασιόπουλος, Γεραγωτέλης (86' Δημοσπύρος), Χαρακτίδης, Τσέλιος, Ραμπαβίλας, Κατσούγκρης, Πασάς (75' Ματζώρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου