Ανεβαίνει ο Ατρόμητος 2-1 τον Εθν. Αστέρα

Παίρνει τα πάνω του  ο Ατρόμητος Πειραιά, καθώς επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Αστέρα, κιμ αρχίζει να ανεβαίνει βαθμολογικά,εν αντιθέσι  με την ομάδα της Καισαριανής να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Στο γήπεδο του Ρέντη, οι παίκτες του Βαγγέλη Λαϊβερά προηγήθηκαν στο 13′, όταν ο Λοϊζίδης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση 
στην περιοχή  του Εθνικού Αστέρα και με δυνατό αριστερό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γαλανάκη. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν στην ισοφάριση στο 37ο λεπτό, με τον Δογάνη να κλέβει την μπάλα  έξω από την περιοχή του Ατρόμητου, δίνοντας την πολύ όμορφη ασίστ στον Μοντεσάνο, ο οποίος άντεξε στο μαρκάρισμα του αμυντικού, και με πλασέ έκανε το 1-1.
Η χαρά των παικτών του Φώτη Τσουβαλτσίδη δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Ευθυμιάδης στο 42′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1, σκορ το οποίο έκλεισε το ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός Αστέρας προσπάθησε να φανεί απειλητικός, είχε την κατοχή ωστόσο η αποβολή του Μαντζουράνη στο 68′ «κλείδωσε» τη νίκη για τους γηπεδούχους,  ενώ στο 51′ ο Βελής είχε δοκάρι μετά από την παράλληλη σέντρα του Μοντεσάντου.
 Καλή η διαιτησία τυου  Γιαννόπουλου ( Αρκαδίας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ντούχετσεκ, Παπαδόπουλος (68’ Μητρόπουλος), Γαβαλάς, Βασιλάκος, Γεωργούλης, Στρατής, Κρητικός, Λοϊζίδης, Δανάσης, Ευθυμιάδης (64’ Ράπτης), Μανουηλίδης (57’ Γεωργιάδης)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γαλανάκης, Μπίνα, Μαντζουράνης, Τριανταφύλλου, Πλάκας, Μπούρας (40’ Ζούπα), Ασημάκης (10’ Βελής), Δογάνης, Εγγονίδης, (62’ Μπακιρτζόγλου) Μάλκα, Μοντεσάντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου