Ο ΑΟΑΝ καθάρισε 3-2 την Κηφισιά

Πήρε φόρα ο ΑΟΑΝ, και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επικρατώντας με 3-2 της Κηφισιάς, από την οποία είχε χάσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Με την συμπλήρωση 15 λεπτών, η Κηφισιά προηγήθηκε με τον συνήθη ύποπτο Βέρμπη ο οποίος βγήκε σε θέση βολής, πλάσαρε τον Μπρόκο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η αντίδραση ήρθε γρήγορα και πιο συγκεκριμένα στο 20΄με τον άλλο συνήθη ύποπτο, τον Λεπτοκαρίδη που με δυνατό σουτ στην
δεξιά γωνία του Κόλια ισοφάρισε σε 1-1. Ο Χατζιάι προειδοποίησε στο 25΄με δυνατό σουτ, το οποίο απέκρουσαν οι φιλοξενούμενοι, δεν έγινε όμως το ίδιο στο 38΄. Ο περυσινός πρώτος σκόρερ της Α΄Λασιθίου, εκμεταλλεύτηκε τη καλή σέντρα του Φαγά και κατάφερε μέσα από την περιοχή να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου ο ΑΟΑΝ κέρδισε πέναλτι με τον Γιώργο Χριστάκη να ανατρέπεται από τον Κολοτούρο και τον διαιτητή να σφυρίζει και να δείχνει την άσπρη βούλα . Ο Κοκολάκης ανέλαβε την εκτέλεση και… στο 46΄οι Λασιθιώτες έκαναν το 3-1 και έφεραν το ματς εκεί που ήθελαν.

Στο 84΄ο Δέλλιος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και στο 85΄ο Βέρμπης με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
ΑΟΑΝ: Μπρόκος, Χατζιάι(77΄Καουκάκης), Μουτάκης, Ιασωνίδης, Δέλλιος, Χριστάκης, Πηγιάκης (46΄Γκέκας), Φαγάς, Λεπτοκαρίδης, Κοκολάκης Γρ, Καρνιάτης
ΚΗΦΙΣΙΑ: Κόλιας, Στασινός, Έσλερ (57΄Καραμπάς)Παπαζούδης (85΄Νταγιαντας), Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο, Αλημπάς, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Ντούμας (68΄Ταμπάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου