Τιμώμενο πρόσωπο ο Μπατίστα στον Αγ. Νικόλαο

Στον Άγιο Νικόλαο θα βρεθεί την Κυριακή ο Περαμαϊκός για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, με την Original 21 Αγίου Νικολάου να ετοιμάζεται να τιμήσει τον Ντανιέλ Μπατίστα.
Ο τεχνικός της ομάδας του Περάματος έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ και οι οπαδοί της δεν έχουν ξεχάσει την προσφορά του. Και γι’ αυτό η Original 21 Αγίου Νικολάου θα του απονείμει την Κυριακή με τιμητική πλακέτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ένας φίλος από τα παλιά θα επισκεφτεί τον τόπο μας και τους φιλάθλους του την Κυριακή 6/10 στο γήπεδο της Ελούντας. Η ομάδα της πόλης μας, ο ΑΟΑΝ υποδέχεται τον Περαμαϊκό του αγαπημένου μας Ντανιέλ Μπατίστα. Οι φίλοι της ΑΕΚ στον Άγιο Νικόλαο και των γύρω περιοχών θα έχουμε την χαρά να ξαναδούμε τον Ντανιέλο, που τίμησε την φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας στα χρόνια που αγωνίστηκε με τον βυζαντινό «Δικέφαλο» στο στήθος. Το κλαμπ της ΑΕΚ στον Άγιο Νικόλαο δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγο στην παρουσία του. Στη σπουδαία αυτή προσωπικότητα, που εκφράζει την ζωντανή ιστορία της ομάδας, θα απονείμει την Κυριακή με τιμητική πλακέτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου