Τα βλέμματα στο Ελ- Πάσο και στην Ελευσίνα


Στο Ελ - Πάσο το γήπεδο της Καλλιθέας θα διεξαχθεί η σημερινή αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου ανάμεσα στον Α.Ο.Περιστερίου και την ΑΕΚ.
Ένα παιχνίδι που ασφαλώς θα μαζέψει και πάλι  τον φίλαθλο κόσμο της Ένωσης, καθώς οι εκτιμήσεις μιλούν για περισσότερους από 2.500 Ενωσίτες.
Σήμερα επίσης θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Πανελευσινιακού με τον Ατσαλένιο στον 5ο όμιλο, ενώ για την Τετάρτη 9 Οκτωμβρίου ορίσθηκε η αναμέτρηση του Ηρόδοτου με το Αιγάλεω.
 Να σημειώσουμε ότι η ΕΠΟ  όρισε και το εξ΄ αναβολής παιχνίδι του 6ου ομίλου ανάμεσα στον Περαμαικό – Α.Ο.Περιστερίου για την επόμενη Κυριακή 13  Οκτωμβρίου( την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει πρωτάθλημα,  παρά μόνο αγώνες Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής



Τα παιχνίδια από αυτήν την αγωνιστική ξεκινούν στις 16.00

5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ(3η αγωνιστική)
Εθνικός Αστέρας – Κισσαμικός, Ατρόμητος Πειραιά – Προοδευτική, Τράχωνες – Νέα Ιωνία, Ολυμπιακός Λαυρίου – Δόξα Βύρωνα, Μύκονος – Ιωνικός, Πεύκη – Γιούχτας, Πανελευσινιακός – Ατσαλένιος( 5/10)
Ρεπό: Ρούβας
 
6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ(3η αγωνιστική)
Ερμής Ζωνιανών – Μανδραϊκός(15.00), ΠΑΟ Κρουσσώνα – Ηλυσιακός, Θύελλα Ραφήνας – Πανναξιακός(12.45), ΑΟ Περιστερίου – ΑΕΚ(5/10), Κηφισιά – Τριγλία Ραφήνας, Αγιος Νικόλαος – Περαμαϊκός(9/10), Ηρόδοτος – Αιγάλεω
Ρεπό: Αστέρας Βάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου