Σε ρηχά νερά ... η ΑΕΚ


Με εμφάνιση επιπέδου λιγότερη του επίπεδου της ... Γ΄Εθνικής, στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον ΑΟ Περιστερίου παρουσιάστηκε η ΑΕΚ που ήταν σαφώς χειρότερη από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, και μοιραία έμεινε στο 0-0, μπροστά σε 2500 φιλάθλους της.

Παρόλαυτα, δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ο διαιτητής Βάτσιος δεν ακύρωνε λανθασμένα ως οφσάιντ το γκολ του Πόποβιτς στο 27΄, και αν δεν σταματούσε τους “κιτρινόμαυρους” επίσης λανθασμένα για οφσάιντ σε άλλες 2-3 περιπτώσεις.

Όπως αναμενόταν ο ΑΟ Περιστερίου παρατάχθηκε για μαζική άμυνα, η ΑΕΚ εκνευρίστηκε υπερβολικά, αγχώθηκε υπερβολικά με το πέρασμα του χρόνου και απογοήτευσε τους φίλους της που γέμισαν το “Ελ Πάσο”. Η σημαντικότερη ευκαιρία στο ματς σημειώθηκε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Ντακόλ από εξαιρετική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. 

 Συμπερασματικά αυτό που προκύπτει είναι ότι η ΑΕΚ σαν ομάδα δεν έχει μεγάλες διαγφορές από τις υπόλοιποπες ομάδες του 6ου ομίλου, ωστόσο έχει ειδικό βάρος σαν φανέλα, και ένα επιπλέον παίχτη τον κόσμο της..

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : Ψύχος, Π. Πλέστης, Ποστόλης, Συμεωνίδης, Βασίλογλου, Μπέλης (46’ Παναγάκης), Χ. Πλέστης (90’+ Παναγόπουλος), Χέλμης, Μπόσιος, Συράγκος (86’ Σαμπράκος), Χρόνης. 

ΑΕΚ : Βούρας, Τσουμάγκας, Τσιρίλο, Ρόβας (90’ Τσεβάς), Τσουκαλάς (70’ Αργυρίου), Γεωργέας, Κορδέρο, Γροντής (87’ Καζβιρόπουλος), Πλατέλλας, Πόποβιτς, Ντακόλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου