Πρωινές εξάρες ο Εθνικός

Υγεινός περίπατος ήταν για τον Ειθν ικό το πρωινό παιχνίδι με τον Α.Ο.Πειραιά στο γήπεδο του Ρέντη, με την ομάδα του Μ. Χατζηαλέξη, να φθάνει στο επιβλητικό 6-0.
Παρά το πρωινό ξύπνημα το η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται διεφάνη  με το καλημέρα όταν απο λάθος των αμυντικών του Α.Ο.Πειραιά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Παυλόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα μόλις στο 7ο λεπτό.
Ο Εθνικός έκανε το συνηθισμένο παιχνίδι με την κατοχή της

μπάλας χωρίς να ικανοποιεί και στο 30΄ απο εξαιρετική μπαλιά του Σούφλα, ο Σταφσουλάι νίκησε στο σπριντ τον αντίπαλο του και πλάσαρε τον Κωνσταντή για το 0-2.. Σε αυτή τη φάση τραυματίστηκε στον αυχένα ο τερματοφύλακας του ΑΟ Πειραιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στο 50΄ είχαμε το 3-0 όταν απο κόρνερ του Σάμιου, ο Σούφλας πέτυχε το 3-0 με κεφαλιά, στο 52  ο Χέλης με κοντινό πλάσε έκανε το 0-4, ενώ 7 λεπτά αργότερα, ο Σούφλας εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Σταφσουλάι για το 0-5. 

Στο 72΄ ο Χαλιμούρδας πέτυχε το 0-6,με τον αρχηγό να παρεμβάλλεται σε σούτ του Γερόλυμου απο αριστερά.Στο 82΄  ο Χαλιμούρδας είχε σούτ στο δοκάρι..
ΕΘΝΙΚΟΣ:Βουτσινάς, Σπήλιος(60΄Γερόλυμος) ,Ξενιτόπουλος,Χέλης, Σαμιώτης(46΄ Μπενάς),Χαλιμούρδας ,Σάμιος,Σούφλας, Ηλιόπουλος,Σταφσουλάι(60΄ Τσαραούσης), Παυλόπουλος.
Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ:Κωνσταντής(33Κορκολιάς),Κολοφώτης,Κατσιαφάρος,Ξυράφης,,Κούκας ,Μπαλαφούτης, Μπίτσας(69 Λαγός),Μητσάκος,Μιχαηλίδης(77 Σειτανίδης).,Καραμανώλης, Σαραντίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου