O Περαμαικός 1-0 τον Ηρόδοτο

 Πολύ καλός ο Περαμαικός  κέρδισε  με 1-0 τον Ηρόδοτο σε ένα παιχνίδι πλούσια σε φάσεις  και από τις δύο πλευρές.
 Στο 10΄ ο Λαμπρινάτος,  ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Σεβάι, οποίος  κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ από τα δύο μέτρα.
 Τρία λεπτά αργότερα ο Κουάτι μπήκε μέσα στην περιοχή του Περαμαικού, για να σουτάρει μόλις άουτ, ενώ στο 14΄ ωραία προσπάθεια του Λαμπρινάτου και γύρισμα του Σεβάι που
ευνοική θέση σούθταρε άουτ.
 Στο 26΄ο  σέντρα του Σαμαρά, και καρφωτή κεφαλιά του Λαμπρινάτου έστειλε την μπάλα στην  συμβολή των δοκών του Ηρόδοτου, και δύο λεπτά αργότερα ο Ηρόδποτς απείλησε με τον  Σαλταπίδα.
 Στην επανάληψη ο Περαμαικός  έκλεισε στα καρέ του Ηρόδοτο, ωστόσο το γκολ ήρθε από μιά στημένη φάση στο 55΄
 Ο Νταλάκος  εκτέλεσε φάουλ,  η μπάλα έφυγε από τον γκολκήπερ Ζαφείρη, για να ακολουθήσει σύγχυση, και να ευνοηθεί ο Βεστάκης που  εξ΄ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
 Καλή ευκαιρία για τον Περαμαικό στο 62΄ με τον Λαμπρινάτο, ενώ στην εκπνοή του αγώνα μιά ασυνενοησία των Καραγιάννη, Μητρογιάννη λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία.
Από τον Περαμαικό που  κέρδισε απόλυτα δίκαια, ξεχώρισαν οι Λαμπρινάτος, Νταλaκος, Βεστάκης, Σαμαράς, ενώ απο τον Ηρόδοτο που επίθσης άφησε καλές εντυπώσεις άρεσαν οι Κουάτι, Μωραίτης, Σαλταπίδας, Γεωργόπουλος.
Πολύ καλή η διαιτησία του Αθηναίου Ντάουλα
ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: Μητρογιάννης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Λαπατάς, Νταλάκος, Ερίκος, Καμαριάρης(59΄ Έγκελμανς), Βεστάκης( 86΄ Μπάλας), ΄Σεβάι( 78΄ Ανδριανόπουλος ), Λαμπρινάτος
 ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ζαφείρης Δ., Κοζυράκης, Αχιλλέως, Βελέτης, Ζαφείρης Α΄( 81΄Νικολάου), Χαρίτος, Σαλταπίδας( 63΄ Πύλος), Γεωργόπουλος, Χατζηανδρέου( 69΄ Χαλκιαδάκης), Κουάτι, Μωραίτης
:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου