Κορυφή ο Πανελευσινιακός 2-0 τον Κισσαμικό

Ανεβάζοντας την απόδοση του στο β΄μέρος ο Πανελευσινιακός επειθβλήθηκε με 2-0 του Κισαμμικού και έπιασε κορυφή στον 5ο όμιλο.
Στο 20′, ο Κουσκουνάς έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Ρίζου, στην καλύτερη φάση του α΄μέρους.


Στην επανάληψη οι Ελευσίνιοι μπήκαν αποφασισμένοι και κατάφεραν να ανοίξουν  το σκορ στο 56΄όταν ο Μιχελής έκανε όμορφη σέντρα και ο Κοκόλης με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους «σταχυοφόρους».
Οι παίκτες του Κισσαμικού  ανοίχτηκαν για να καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Κιν στο 60′ για το 1-1, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να κάνουν το 2-0 λίγα λεπτά αργότερα.
Συγκεκριμένα,  ο Κουσκουνάς στο 73′ έκανε την προβολή και νίκησε τον Ρίζο για το τελικό 2-0.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσαλκιτσίδης, Κωνσταντινίδης, Αλεξανδρόπουλος, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μακρίδης, Κουσκουνάς (80′ Κρολ), Ρούσεφ (75′ Ουέλινγκτον), Κοκκόλης (68′ Σωτηρόπουλος)
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ : Ρίζος, Παραλίκης, Εσσόνο, Χολέβας, Καρβουνιάρης (80′ Τσικουδάκης), Ένγκουεμ, Κιν, Χατζηλιόντας, Τζιορτζιόνε (61′ Μπάτζιο), Κουμπρόγλου, Δρακάκης (74′ Μαντζιούνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου