Ο Γιούχτας 2-1 στην Πεύκη

το «διπλό» απέδρασε ο Γιούχτας από την Πεύκη, επικρατώντας 2-1 της τοπικής ομάδας με γκολ στο φινάλε, στο εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής.
Η ομάδα των Αρχάνων έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της και στο 18’, στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ο Σκουλούδης έκανε το 0-1 με πλασέ. Μετά το γκολ η πίεση συνεχίστηκε από τους Κρητικούς και χάθηκαν ευκαιρίες με τον Σκουλούδη και τον Κασωτάκη.
Μετά το ημίωρο η Πεύκη επιχείρησε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Στο 36’ ο Λιοσάτος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι στην εξέλιξη της φάσης ο Τοπούζης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την μπάλα να μένει στον χώρο του κέντρου. Στο 82’ ο Ιορδανίδης έκανε το σουτ, αλλά δε βρήκε στόχο. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο Καστελιαννάκης στο 90’με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.
ΠΕΥΚΗ: Δράμπαλης, Κολιός, Σεμπέκος (30’ Ζήσης), Καρακώστας, Γκίκας (74’ Χριστόπουλος), Κωνσταντίνου (70’ Θεοδωρόπουλος), Μάρτσος, Λιοσάτος, Τοπούζης, Κακλαμάνος, Ιορδανίδης
ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Ζαμπετάκης, Κασωτάκης, Σεληνιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Μυλωνάς, Ζαφειρίδης, Σκουλούδης (76’ Καρβελάς), Μιχελακάκης (46’ Μαραγκουδάκης), Καστελιανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου