Απίστευτη νίκη 2-1 ο Κ. Αστ. Βάρης τον ΠΑΟ Κρουσώνα

Στο… τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο κρίθηκε το ματς του Αστέρας Βάρης με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στο 95ο λεπτό κερδίζοντας με 2-1 την ομάδα του Ηρακλείου που ήταν εξαιρετική και αδικείται από το τελικό αποτελέσμα. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 3’ με τον Μπάμπη Ανδρεαδάκη( άλλοτε  παίχτης της ομάδας του Κρουσώνα), ο οποίος ολοκλήρωσε την ενέργεια του Σχίζα . Η ομάδα του Ηρακλείου από εκεί και πέρα ανέλαβε την
πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο κατ\άφερε να ισοφαρίσει στο πρώτο λεπτό των  καθυστερήσεων με το Νίκο Κουράκη.Αλλά  επειδ'ή στην μπάλα  τότε δεν τελειώνει πρίν σφυρίξει ο διαιτητής, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Πλίτσης με κεφαλιά , μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Σπύρου Μίχου έκανε το 2-1 για την ομάδα της Βάρης, σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε… ξερένοντας έτσι τους Ηρακλειώτες, πυο δεν πίστευαν το τί είχε συμβεί.
Aπό τους νικητές καλύτεροι οι Μίχος, Πλίτσης, Σχίζας, Καζάτζης, ενώ από τον ΠΑΟΚρουσώνα ξεχώρισαν οι  Παππάς, Κουράκης, Ταβλαδωράκης, Παπαρούνας. 
Κ. ΑΣΤ. ΒΑΡΗΣ: Ούσιος, Σχίζας, Κόπελας, Κοζής, Πλίτσης, Συνάνης(35' Δρακοντίδης), Μίχος, Φωστέρης, Καζάτζης, Ανδρεαδάκης (78' Παπαδημητρόπουλος), Κοβαίος (50' Μπράχο).
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ: Καλομοίρης, Τζωρμπατζάκης (81' Καπετανάκης),Μασέλης, Κορδονούρης, Τσολακούδης, Ταβλαδωράκης, Παπαρούνας, Δερμιτζάκης (55' Αλέκου), Κουράκης, Παππάς, Νύκταρης (63' Καφετζόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου