Ανεβαίνει η Θύελλα 2-1 τον Πανναξιακό

Την ανοδική της πορεία πιστοποίησε η Θύελλα Ραφήνας, η οποία κέρδισε με 2-1 τον Πανναξιακό στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι του 6ου ομίλου.
Στο πρώτο μέρος ο Πανναξιακός  είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ιδιαίτερες φάσεις και να γίνει απειλητικός. Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες της
Θύελλας  ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 65’ από σέντρα του Χαρακτίδη ο Ραμπαβήλας με κεφαλιά και  αφού η μπάλα βρήκε και την δοκό , έκανε το 1-0. Στο 80’ η Θύελλα κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Λαγού από τον Κατσάνη και ο Χαρακτίδης ευστόχησε για να γράψει  το 2-0. Το μόνο που κατάφερε ο Πανναξιακός ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Παπασταθόπουλο στις καθυστερήσεις. Καλύτεροι των νικητών οι  Χαρακτίδης, Ραμπαβίλας, Ντούνης, Πασσάς, ενώ από Πανναξιακό προσπάθησαν οι Αριανούτσος, Παπασταθόπουλος, Καρούσης.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Ματζώρος, Τασόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Τσέλιος, Ραμπαβήλας (75’ Γεραγωτέλης), Πασσάς (88’ Σταυρόπουλος), Κατσούγκρης (61’ Λαγός)
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Γεωργούσης, Κατσάνης, Σάββας, Ανδρεόπουλος (77’ Μποδώνιας), Βάσος (86’ Μπανακάκης), Καλογερής, Καρούσης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Ανριαννούτσος, Μεσημέρης (37’ Παπασταθόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου