Ο Γιούχτας 3-0, το "φάντασμα" της Προοδευτικής

Ένα ημίχρονο άντεξε η Προοδευτική, στο Ηράκλειο, αφού στην επανάληψη ηττήθηκε από τον Γιούχτα με κάτω τα .. χέρια..(3-0)
 Χωρίς ψυχολογία και με σημαντικές ελλείψεις η ομάδα του Κορυδαλλού έτσι όπως πάει δεν φαίνεται να έχει τύχη στο πρωτάθλημα.
Στο 5΄ο Ζαμπετάκης επιχείρησε το σουτ αλλά ο Μπαντίκος απέκρουσε, ενώ στο 15΄ο Καστελιανάκης δεν σημάδεψε σωστά,
η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 18΄η Προοδευτική είχε μια καλή ευκαιρία με τον Μακαρονά που έκανε την προβολή αλλά ο Δημαράκης μπλόκαρε, ενώ στο 24΄ο Μυλωνάς σέντραρε, ο Σκουλούδης μπήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι στο ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε. Στο 44΄ο Μακαρονάς απείλησε εκ νέου για τους φιλοξενούμενους, ο Δημαράκης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.
 Το 1-0 για τον Γιούχτα ήρθε  στο 47΄ με θαυμάσιο γκολ που σημείωσε ο  Καστελιανάκης με τακουνάκι μετά από  σέντρα του Ιερωνυμάκη.
Στο 65΄ο Μιχελακάκης, με πλασέ από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαντίκο κάτι όμως που δεν έγινε στο 71΄όταν ο Μιχελακάκης «σέρβιρε» στον Σκουλούδη και αυτός σημάδεψε σωστά για το 2-0. Στο 74΄ο Μυλωνάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΓΙΟΥΧΤΑΣ : Δημαράκης, Κασσωτάκης, Ζαμπετάκης, Ιερωνυμάκης, Σελινιωτάκης, Γενιτσαρίδης, Μυλωνάς (82΄Κωνσταντίνου), Ζαφειρίδης, Σκουλούδης, Καρβελάς(46΄Μιχελακάκης), Καστελιανάκης (79΄Μαραγκουδάκης).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Τασσόπουλος,Τούρλος, Λαζούρας (46΄Μαυρουδής), Καψαλόκωστας, Λημνιός, Πλατίγκος, Βούζας, Κοξαράκης, Μάμαλος (54΄Δουβλής), Μακαρονάς (70΄Παπαχαραλάμπους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου