Σαν σε προπόνηση ο Πανελευσινιακός 3-0 τον Ολυμπιακό Λαυρίου

 Διαφορά δυναμικότητας υπήρχε ανάμεσα στον Πανελευσινιακό, και τον Ολυμπιακό Λαυρίου στο σημερινό αγώνα κυπέλλου, και το τελικό 3-0  υπέρ της Ελευσινιώτικης ομάδας , μάλλον κολακεύει την ομάδα του Λαυρίου. Ο Πανελευσινιακός καθάρισε την υπόθεση πρόκριση από το α΄ μέρος χάνοντας ευκαιρίες, για άλλα τόσα τέρματα.


Μόλις στο 8' ο Ουέλιγκτον 'σημάδεψε' δοκάρι με κεφαλιά, όμως στην επαναφορά άνοιξε το σκορ με πλασέ. Στο 30' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Αμπντέλ Ραχήμ σούταρε δοκάρι και άουτ από την άσπρη βούλα! Πέντε λεπτά αργότερα, ο νεαρός φορ πήρε την... ρεβάνς, γράφοντας το 2-0 μετά από πάσα του Κοκκόλη (35'). Στο β' ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, με τον Πανελευσινιακό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 90' με σουτ του Ξύδη. Εύκολο έργο για τον διαιτητή Φωτόπουλο, με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Λυμπερόπουλο (Αθηνών).
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ : Παλιγγίνης, Ριζογιάννης, Πλάτανος, Παπαπαναγιώτου (46' Ξύδης), Κολοβός, Τροϊρης, Ουέλιγνκτον (61' Κρολ), Ρούσεφ (46' Μαρής), Κοκκόλης, Σωτηρόπουλος, Αμπντέλ Ραχήμ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥΚαραμολέγκος, Πετρίδης (57' Παράσχος), Τσομπανάκης (20' λ. τρ. Καραγιάννης), Βαφειάδης Σ., Μπεργιάννης, Βαφειάδης Θ., Κουρτάνοβιτς, Βίλα, Δρακόπουλος (46' λ. τρ. Τσίκλος), Ρεντζής, Πάλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου