Με 9 παίχτες ο Ιωνικός 2-2 στο Μάλεμε

Αν και με 9 παίχτες παίχτες από το 82΄ ο Ιωνικός κατάφερε παλικαρίσια να ισοφαρίσει στο 90΄   το πολύ καλό  Κισαμμικό σε 2-2, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τους Νικαιώτες ωστόσο να τα έχουν με τον Κρητικό διαιτητή Σωτηριάδη που έπαιξε Κισσαμικό, αφήνοντας τον Ιωνικό με 10 παίχτες από το  50΄ και με 9 όπως προείπαμε από το 82΄
Αγωνιστικά ο Κισσαμικός καλύτερος στο α΄ μέρος , δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες (τουλάχιστον 3 κλασσικές με Ν' Γκουέμ και Κούμπρογλου) που δημιούργησε, και κόντρα στην ροή του αγώνα ο Νικολακόπουλος στο 31΄ έδωσε το προβάδισμα στον Ιωνικό.

 Προηγήθηκε σούτ του Χρυσάφη, κι ασθενής απόκρουση του γκολκήπερ Ρίζου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων δεν άλλαξε με τον Κισσαμικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Στο 48ο λεπτό ο Χατζηλιόντας  εκμεταλεύθηκε λάθος του Δημητρίου, και με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ιωνικός έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κουλακάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα δημιούργησαν ακόμα κάποιες ευκαιρίες με τους Δρακάκη και Χατζηλιόντα, ενώ σ
το 80ο λεπτό ο Χατζηλιόντας με ψηλοκρεμαστό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Κισσαμικό, σημειώνοντας το 2-1 και δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Δημητρίου επίσης με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Και εκεί που το παιχνίδι έδειχνε να έχει τελειώσει υπέρ του Κισσαμικού, ένα λεπτό πριν την λήξη της αναμέτρησης ο Κατσαβριάς με  εξαιρετικό πλασέ, ύστερα από κεφαλιά - πάσα του Μπερνιδάκη "πάγωσε" το Μάλεμε, ισοφαρίζοντας σε 2-2.
 Από τον Ιωνικό, άρεσαν οι Μπερνιδάκης, Χρυσάφης, Μπεκατώρος, Καμβύσης ενώ από τον  Κισσαμικό,οι Χατζηλιόντας,  Ενγκουέμ, Δρακάκης, Μπάτζιο.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Ρίζος, Παραλίκης, Εσόνο, Χολέβας (74΄Παπακαστρήσιος), Ενγκουέμ, Κουμπρόγλου (46΄ Μαντζιούνης), Δρακάκης, Χατζηλιόντας, Καρβουνιάρης, Κίν (60’ Τσικουδάκης), Μπάτζιο
ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Καμβύσης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου (55΄Σιμιτσής), Δημητρίου, Νικολακόπουλος, Βασιλείου (83΄Κατσαβριάς), Πολυχρόνης (60΄Παπασπύρος), Μπερνιδάκης, Χρυσάφης, Μπεκατώρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου