Στο 90΄ ισοφαρίσθηκε ο Περαμαικός με "πέτσινο" πέναλτι

Στο 90΄ με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που είδε ο Λασιθιώτης διαιτητής  Σταυρουλάκης, ο ΠΑΟΚρουσώνα ισοφάρισε τον Περαμαικό στο τελικό 1-1 των δύο ομάδων.Ο Περαμαικός, παίζοντας με ξαφνικές αντεπιθέσεις, ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερος και θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς από το α΄ μέρος όταν έχασε σημαντικές ευκαιρίες.Η ομάδα του Περαμαϊκού προηγήθηκε  στο 8΄   από λάθος γύρισμα του Κορδονούρη, παρενέβη ο Ντούλιος και με πλασέ έκανε
το 0-1.Τεράστια ευκαιρία για Περαμαϊκό τον  στο 28΄ όταν σουτ του Λαμπρινάτου μέσα από την περιοχή, ο απέκρουσε ο Καλομοίρης σωτήρια σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Χατζηγιαννάκος και ο Βεστάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Περαμαικό στο34΄όταν ο  Λαπατάς εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ ο ΠΑΟΚ  απείλησε  στο 50’ όταν από φάουλ  του Νύκταρη, κεφαλιά Κουράκη έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι.
Στο 55΄ ο  Ντούλιας έδωσε στον Λαμπρινάτο, εκείνος σούταρε για να αποκρούσει σωτηρία ο Καλομοίρης ενώ η καλύτερη στιγμή  για τους Κρητικούς ήταν στο 66΄ όταν Κουράκης βγήκε απέναντι από τον γκολκίπερ αλλά καθυστέρησε και ανακόπηκε από τον αμυντικό.
Για να φθάσουμε στο 90’ όταν ο  διαιτητής Σταυρουλάκης  είδε πέναλτι  σε πέσιμο Παππάς, για να ακολουθήσουν θύελλα αντιδράσεων από  παίχτες και παράγοντες του Περαμαικού, και να διακοπεί το ματς για 3λεπτο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Αλέκου, ισοφαρίζοντας 1-1 για τον ΠΑΟΚ, και να ακολουθήσει η λήξη του αγώνα.
ΠΑΟΚ (Μύρων Σηφάκης): Καλομοίρης, Μασέλης, Τζωρμπατζάκης, Κορδονούρης, Τσολακούδης (32’ Μακατουνάκης), Ταβλαδωράκης, Παπαρούνας, Παππάς, Κουράκης, Δερμιτζάκης (67’ Αλέκου), Νύκταρης (78’ Καπετανάκης).
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Μότος, Λαπατάς (53’ Σεβάι,75΄ Νταλάκος), Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Μπάλας, Σαμαράς, Χατζηγιαννάκος, Ερρίκος, Βεστάκης, Ντούλιας (78’ Ιατρού), Λαμπρινάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου