Στο 92΄ ο Ατσαλένιος ισοφάρισε τον Ατρόμητο

Στις καθυστερήσεις κατάφερε να ισοφαρίσει ο Ατσαλένιος τον Ατρόμητο Πειραιά σε 1-1 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι..
 Οι Καμινιώτες εξαιρετικοί στο α΄μέρος  έχασαν ευκαιρίες παρουσιάζοντας στοιχεία αξιόλογης ομάδας. 
Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, καθώς με τη σέντρα, η μπάλα πήγε δεξιά στον Μυλωνά που με σουτ, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Συνάνη. Στο 6΄ο
Ευθυμιάδης διπλασίασε τις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, ο παίκτης του Ατρομήτου βρέθηκε μέσα στην περιοχή, υπό την πίεση του Πρωτογεράκη, έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.
Στο 20΄ο Ατρόμητος απείλησε και πάλι, ο Ευθυμιάδης με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή του ΠΟΑ, πλάσαρε στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Οι παίκτες του ΠΟΑ, σε αυτή τη φάση, φώναξαν στο ξεκίνημα της φάσης για φάουλ, ενώ στο 35΄, μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ, ο Συσκάκης με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα προς τα δίχτυα αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Δανασής. Ο Ατσαλένιος άγγιξε το γκολ στο 45΄με διαγώνιο σουτ του Πέτρου Γιακουμάκη.Στο 54΄ο Μυλωνάς βγήκε από αριστερά, έδωσε στον Κακάβα που από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1. Στο 67΄ο Γιώργος Γιακουμάκης επιχείρησε το σουτ αλλά ο Ντούχετσεκ απέκρουσε σε κόρνερ, για να φθάσουμε στις καθυστερήσεις όταν ο Ατσαλένιος έκανε το 1-1 με κεφαλιά του  Πέτρου Γιακουμάκη  έπειτα από φάουλ του Μ. Γιακουμάκη.
 Με λάθη η διαιτησία του Σωτηριάδη( Λασηθίου) από τον οποίο έχει παράπονα ο Ατρόμητος
ΠΟΑ  Συνάνης, Χαλκιαδάκης, Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Γιακουμάκης Γ, Γιακουμάκης Μ, Βρεττός Ν (58΄Πλουσής), Συσκάκης, Γιακουμάκης Π, Μπουτσάκης (69΄Νύκταρης), Καλομοίρης (58΄Φραγκιαδάκης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Ντούχετσεκ, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Βασιλάκος, Δανασής, Γεωργούλης, Κρητικός, Λοϊζίδης, Κακαβάς (71΄Γεωργιάδης), Ευθυμιάδης (86΄ Μανουλίδης), Μυλωνάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου