Στηρίζει Μπατίστα ο Περαμαικός

Τέλος στην προπονητολογία που έχει έντονα αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες βάζει η διοίκηση του Περαμαϊκού δια στόματος του νέου Προέδρου της κ. Ιωάννη Μπαϊρακτάρη. Στην ανακοίνωση των "πρασίνων" καθίσταται σαφή η στήριξη του συλλόγου στον προπονητή Ντανιέλ Μπατίστα, αλλά και η αισιοδοξία για την επαναφορά του θετικού κλίματος στην ομάδα μετά την βαριά ήττα από τη Τριγλία Ραφήνας. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπαϊρακτάρη έχει ώς εξής:
"Θέλω να ξεκαθαρίσω οτι θέμα προπονητή στον Περαμαϊκό δεν υπάρχει. Θέλω να εκφράσω και να τονίσω κατηγορηματικά οτι στηρίζουμε τον κ. Μπατίστα και τον συνεργάτη του κ.Σωτήρη Μπούγλα και την δουλειά που κάνουν. Σίγουρα, η κακή μας εμφάνιση και η βαριά ήττα από την Τριγλία μας δυσαρέστησε αλλά όλοι μας ξέρουμε οτι η ομάδα μας έχει δυνατότητες, το έχει αποδείξει και αυτό θα κάνει και στη συνέχεια. Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι αυτό σαν μια κακή παρένθεση και συνεχίζουμε με λίγα λόγια και σκληρή δουλειά για την πραγματοποίηση των στόχων μας. Ο Περαμαϊκός θα ανακάμψει και γι΄αυτό να είναι σίγουροι άπαντες. Ζητούμε την βοήθεια του κόσμου μας και στη συνέχεια του πρωταθλήματος προκειμένου να πάρει ώθηση η ομαδα και να επανέλθει στο δ΄ρομο των επιτυχιών."
Αυτή την αγωνιστική ο Περαμαϊκός έχει ρεπό και οι παίκτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του επόμενου εντός έδρας αγώνα με τον Ηλυσιακό την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου