Καθάρισε ο Εθνικός στην Σαλαμίνα

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Σαλαμίνας με 2-1 πήρε ο Εθνικός, που επέστρεψε στις επιτυχίες μετά το 0-0 απέναντι στον Αετό Κορυδαλλού.
To ξεκίνημα του αγώνα χαρακτηρίστηκε από το αναγνωριστικό παιχνίδι  και των δύο ομάδων με την προσπάθεια και των δύο ομάδων να κερδίσουν το κέντρο να φέρνει ένα κακό θέαμα στην αναμέτρηση.


 Η Α.Ε. Σαλαμίνας άγγιξε το 1-0 στο 32΄ όταν σε αντεπίθεση , o Kοκλιώτης κάνει ψηλοκρεμαστό σουτ προς το τέρμα ,αλλά ο Μπενα κρατάει το μηδέν παρεμβαίνοντας πάνω στη γραμμή..
Στο 60΄ ο Μανώλης Λύγκος με ωραία ενέργεια ανοίγει το σκορ για τον Εθνικό, μετά από κάθετη πάσα του Παυλόπουλου, ενώ στο 71΄έπειτα από φάουλ του Σούφλα ο Παυλόπουλος με κεφαλιά από πολύ πλάγια θέση έγραψε το 0-2 για τον Εθνικό!
Τρομερή ευκαιρία για τον Εθνικό στο 76΄, με τον Ηλιόπουλο να αστοχεί προ κενής εστίας, ενώ στο 83΄ μειώνει ο Λάμπρος Χανιώτης για την Α.Ε. Σαλαμίνας σε 1-2.

 Kαλή η διαιτησία του Τσαμούρη
ΕΘΝΙΚΟΣ:Βουτσινάς,Σπήλιος(86΄ Γκορόγιας),Ξενιτόπουλος(46΄ Παυλόπουλος),Μπένα ,Σύρος,Σαμιώτης(71΄ Ηλιόπουλος), Σούφλας,Σάμιος, Παυλάκης,Σταφσουλάι και Λύγκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου