Τι λένε οι Rangers για τα επεισόδια

Εκτεταμένα επεισόδια έγιναν πριν την έναρξη του παιχνιδιού στη Λεωφ. Κατεχάκη, όταν ομάδα 80 περίπου οπαδών της ΑΕΚ είχε κρυφτεί στο δάσος και επιτέθηκε με μολότοφ στην πορεία των οπαδών του Ιωνικού.
Από τις φλόγες κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές, όταν διερχόμενο
αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μία γυναίκα και το 5χρονο παιδί της τυλίχθηκε στις φλόγες. Ευτυχώς το παιδί απεγκλωβίστηκε από οπαδό Ιωνικού που έσπευσε άμεσα στο αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Οι Νικαιώτες απώθησαν τους επιτιθέμενους προς το βουνό, όπου έδειξαν εξαιρετικές ορειβατικές ικανότητες που θα τις ζήλευαν ακόμη και τα αγριοκούνελα. Κατόπιν οι 400 και πλέον οπαδοί του Ιωνικού μετέτρεψαν και τον Βύρωνα σε Νεάπολη, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Τραγική ήταν η αντιμετώπιση της αστυνομίας, η οποία μόλις κατέφθασε με καθυστέρηση στον τόπο των επεισοδίων επιτέθηκε με μανία κατά των οπαδών του Ιωνικού, ρίχνοντας μάλιστα και χημικά. Θέλοντας μάλιστα να εξιλεωθούν για την απίστευτη αδράνειά τους, στην επιστροφή μια ομάδα 50 μηχανών ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ εγκλώβισαν τη μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών του Ιωνικού, τη χτύπησαν και προσήγαγαν φιλάθλους στη ΓΑΔΑ, οι οποίοι ευτυχώς αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από επέμβαση της διοίκησης του Ιωνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου